0

Λίγο μετά το τέλος της χειρουργικής επέμβασης του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Παναθηναϊκός με μήνυμά του στα social media έστειλε ευχές στον Σέρβο σέντερ και στον Ολυμπιακό: «Γίνε καλά σύντομα», έγραψαν οι «πράσινοι» κάτω από σχετική ανάρτηση των «ερυθρολεύκων» στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και οι φίλαθλοί που ήταν στο γήπεδο είδαν από κοντά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να τραυματίζεται. Διότι, αυτό συνέβη στο ΟΑΚΑ, τη μέρα (Δευτέρα 22/1) που οι πράσινοι φιλοξένησαν -και εν τέλει νίκησαν- τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της Stoiximan Basket League.

Τώρα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» αφού ενημερώθηκε για την επιτυχημένη επέμβαση του Σέρβου σέντερ, θέλησε να στείλει τις ευχές της στον… αντίπαλο για ταχεία ανάρρωση. Κάτω από την ενημερωτική ανάρτηση του Ολυμπιακού, ο διαχειριστής του Παναθηναϊκού έστειλε ένα γλυκό μήνυμα συμπαράστασης.

«Γίνε καλά σύντομα Νίκολα», έγραψε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε μία πολύ ξεχωριστή, ενδιαφέρουσα και ενθαρρυντική κίνηση…

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που ο Μιλουτίνοφ εγκατέλειπε τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, είχε καταχειροκροτηθεί από το σύνολο των φιλάθλων. Γεγονός επίσης, που είχε σημειωθεί στα… βαριά θετικά στοιχεία του «ντέρμπι αιωνίων».

 

Όχι, δεν είναι… actor! Γιατί όμως ο Χουάντσο δεν είναι αυτός που ξέρουμε στον Παναθηναϊκό;

Previous article

«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.