0

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Φερνάντο Εσκιβέλ, ο Αργεντινός εξτρέμ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Πούμας, με τις επαφές των δύο πλευρών να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Όπως αναφέρει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, οι ιθύνοντες της Πούμας έχουν πάρει το «Ok» από τον Παλάσιος, προκειμένου να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του με τον Παναθηναϊκό.

O έμπειρος εξτρέμ έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ενόψει του καλοκαιριού, με τους Μεξικανούς να θέλουν από τώρα τον Παλάσιος.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, την φετινή σεζόν έχει καταγράψει 25 εμφανίσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού, μετρώντας πέντε γκολ και εφτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στα Social Media προμηνύοντας εξελίξεις…

 

 

Από Αυστραλία ως Βραζιλία: Πώς βγήκε το πιο δημοφιλές ελληνικό σύνθημα (Χόρτο μαγικό) που έχουν «δανειστεί» σε όλο τον κόσμο (Vids)

Previous article

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αρχίσει από εκεί που σταμάτησε και ο Τερίμ που παίρνει τις πρώτες “σκληρές” αποφάσεις!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.