0

Ο Άνταμ Τσέριν δεν μοιάζει να είναι από τους ευνοημένους με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του ο Άνταμ Τσέριν. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή, ο Φατίχ Τερίμ έχει άλλες προτεραιότητες και ο Σλοβένος αρχίζει να έχει άγχος. Σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά βγάζει και τραυματισμούς…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μεσοβδόμαδα το «τριφύλλι» έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στον Ατρόμητο και εν τέλει γνώρισε την πρώτη του ήττα με τον Τούρκο τεχνικό στον πάγκο.

Ο ίδιος ρίσκαρε παρατάσσοντας μια ενδεκάδα γεμάτη με νέα πρόσωπα και αλήθεια είναι ίσως και να υπερεκτίμησε τις δυνατότητες των παικτών που απέκτησε.

Σε αυτή τη λίστα πάντως δεν συμπεριλαμβάνεται ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ανήκει στο παρεάκι που διαμορφώθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού κατόπιν 101% εισήγησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπατριώτες του Σποράρ, Βέρμπιτς επαγγελματικά λειτουργούν κάτω από την ίδια ομπρέλα: Αμίρ Ρούζνιτς!

Ο καθένας έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο στο «τριφύλλι». Μόνο που ο Τσέριν, περί ου ο λόγος, φέτος σε μία χρονιά καθιέρωσης και υπεραξίας δεν βγάζει την απαιτούμενη διάρκεια. Και μιλάμε για τον παίκτη που με τον Σέρβο τεχνικό ήταν σημείο αναφοράς.

Συνάμα με το νέο προπονητικό status δεν είναι και τόσο untouchable. Βέβαια, ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει αποκλείσει κανέναν στον «τριφύλλι». Ωστόσο, ο Τσέριν δεν έχει μπει ακόμα στην εξίσωση.

Επιπρόσθετα, έχει «τσιμπήματα» με μυϊκές ενοχλήσεις. Συνάμα πλην του Βιλένα, έπεται και ο Μαξίμοβιτς! Κοινώς, ο ανταγωνισμός για τον 25χρονο Σλοβένο χαφ έχει μεγαλώσει επικίνδυνα.

Θα αντέξει ο Ανταμ Τσέριν;

Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου για επιστροφή στο ΟΑΚΑ! (Vid)

Previous article

Νικολογιάννης: «Κακό παιχνίδι από Παναθηναϊκό, προβλημάτισε η εικόνα του»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.