0

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έβγαλε τις ίδιες αδυναμίες με αποτέλεσμα να χάσει στην Τούμπα.

Δεν είναι εύκολο να μην παρουσιάζεις έστω μία υποτυπώδη βελτίωση, αλλά ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν έχει ένα μόνιμο άλυτο θέμα. Τρώει εύκολα κόντρες και οι επιστροφές του είναι κάκιστες.

Πολλές φορές αυτό δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο ή το ποιος παίζει από τους «πράσινους». Μπορεί κανείς να θυμηθεί αρκετά γκολ που σημείωσαν οι αντίπαλοι του «τριφυλλιού» με αυτό τον τρόπο. Ο ΠΑΟΚ απλώς έβαλε άλλα δύο.

Ούτε εκείνος το κάνει για πρώτη φορά. Ας δει κανείς το 1-0 του Ντεσποντοφ και ας το συγκρίνει με το 1-2 του Ζίβκοβιτς στη Λεωφόρο. Και τις δύο φορές ο Τάισον κάνει βόλτα και ο Αράο δεν μπορεί να τον σταματήσει. Έπεσε για τάκλιν ο Βραζιλιάνος στο ματς της Τούμπας, αλλά σε αυτές τις φάσεις μετρά το αποτέλεσμα. Αν περάσει η μπάλα, δεν πρέπει να περάσει ο παίκτης.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να μη μαθαίνει από τα λάθη του και να μην έχει βελτίωση με τον νέο προπονητή. Είναι σκληρό και άδικο να αρχίσει από τώρα ο μηδενισμός για τον Φατίχ Τεριμ. Παίζει το ένα ντέρμπι μετά το άλλο, δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο για να δουλέψει, αλλά άμοιρος ευθυνών δεν είναι.

Πάλι είχε λάθος επιλογές στην ενδεκάδα, πάλι ανακάτεψε τα πάντα μπερδεύοντας την ομάδα του και στο φινάλε η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Είχε τις στιγμές του ο Παναθηναϊκός για να ισοφαρίσει, αλλά και να το κατάφερνε, απλώς θα «έκλεβε» τον βαθμό.

Ο ΠΑΟΚ ήξερε τι έψαχνε στο γήπεδο και πώς να το πάρει. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός, που για ένα ακόμη ντέρμπι απέτυχε να νικήσει, δείχνει να χάνει τον προσανατολισμό του. Θα πρέπει να το δει αυτό, όπως θα πρέπει να δει και γιατί βγαίνουν τόσοι μυϊκοί τραυματισμοί.

Αδικία και ακατανόητο αυτό που γίνεται με Λοντίγκιν!

Previous article

Εδώ ο Παναθηναϊκός “έμπλεξε” και ο Αλαφούζος βαράει καμπανάκια στην Wall Street!

Next article

You may also like