0

Ο Τούρκος τεχνικός θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες του μετά τα δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και τη χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ, που γκρέμισε τους Πράσινους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους εξέφρασε την πίστη του ότι μπορούν να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση, ενώ τους επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία πολύ σημαντική εβδομάδα, με τα κρίσιμα ματς κόντρα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

«Είμαι στεναχωρημένος αλλά δεν θέλω να στεναχωριέστε εσείς. Το έχουμε γυρίσει και άλλη φορά, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Όλες οι εβδομάδες είναι σημαντικές», τους είπε και πρόσθεσε:

«Να θυμάστε ένα πράγματα. Από την μία Κυριακή στην άλλη αλλάζουν πολλά πράγματα. Έχουμε ακόμη δεκαέξι παιχνίδια, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Εδώ ο Παναθηναϊκός “έμπλεξε” και ο Αλαφούζος βαράει καμπανάκια στην Wall Street!

Previous article

Βρούτσης: «Τα γήπεδα ανοίγουν στις 12 Φεβρουαρίου, δεν θέλουμε να παρέμβουμε στο πρωτάθλημα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.