0

Νέο… ρεσιτάλ Λουτσέσκου που μίλησε για διαιτητή – ντροπή στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Θεσμός πλέον τα παράπονα για την διαιτησία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Απίστευτη «έκρηξη» στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και δηλώσεις, νέο ξέσπασμα στο δεύτερο ματς στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ρουμάνος που δεν πτοήθηκε ούτε από την ίωση που τον ταλαιπωρεί, ούτε από τον υψηλό πυρετό, μιλώντας για την διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την χαρακτήρισε «ντροπή για το ποδόσφαιρο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό δίνοντάς του πέναλτι που δεν ήταν, δεν απέβαλε παίκτη του με 2η κίτρινη κάρτα, ο παίκτης αυτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά».

Ξεκινώντας από την τελευταία τοποθέτηση του Ρουμάνου, στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός χάνει δύο ευκαιρίες, αρχικά με τον Μλαντένοβιτς και στη συνέχεια με τον Γέντβαϊ. Κανείς δεν είχε κίτρινη κάρτα! Πως θα έπαιρνε τη δεύτερη, αφού δεν είχε πρώτη, μόνο ο Ρουμάνος το ξέρει!

Ο Λουτσέσκου και το πέναλτι στον Μπακασέτα…

Τώρα, αναφορικά με το ανύπαρκτο όπως το χαρακτήρισε πέναλτι, το οποίο βάσει κανονισμού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ο Νορβηγός διαιτητής είναι δίπλα στη φάση, στα δύο μέτρα και δεν το δίνει! Τον καλεί ο VAR και καταλογίζει την παράβαση.

Αν ο Νορβηγός πήγε στην Τούμπα για να σπρώξει τους «πράσινους» με τα σφυρίγματα του, όπως είπε ο Λουτσέσκου, τον Παναθηναϊκό, όντας πολύ κοντά στην συγκεκριμένη φάση και χωρίς το παραμικρό εμπόδιο στο οπτικό του πεδίο, γιατί δεν το «κάρφωσε» χωρίς να περιμένει αν θα τον καλέσει ο VAR; Σε τέτοιες φάσεις, φαίνεται ξεκάθαρα η… διάθεση ενός διαιτητή και ο Νορβηγός ρέφερι δεν έδειξε να θέλει να «παίξει» Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ δικαίως πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Eιχε μεγάλα διαστήματα υπεροχής, ενώ ο Παναθηναϊκός μόνο… στιγμές. Ήταν πολύ καλύτερος και για τους περισσότερους παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η προκατάληψη που έχει ο Λουτσέσκου με την διαιτησία, περισσότερο εκνευρισμό και αποπροσανατολισμό δημιουργεί!

Δείχνει Ντραγκόφσκι για τη ρεβάνς με Ατρόμητο (Pic)

Previous article

Κοόυτς τι συμβαίνει; Ο Τερίμ τα έχει μπλέξει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.