0

O Φώτης Ιωαννίδης δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου στο Περιστέρι και θέλει να προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Η τεράστια επιθυμία του Φώτη Ιωαννίδη να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό το συντομότερο δυνατό και το ρίσκο που πήρε ο Φατίχ Τερίμ, χρησιμοποιώντας τον διεθνή στράικερ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο, έφεραν ένα πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή.

Ο Ιωαννίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, όμως αποκλείστηκε από την 20άδα στην Τούμπα. Γιατί κρίθηκε ανέτοιμος από τον Τερίμ, αφού ένιωσε μικροτσιμπήματα και ο Τούρκος προπονητής δεν είχε όρεξη να ρισκάρει ακόμα περισσότερο και να χάσει τον πιο επιδραστικό παίκτη του για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Ο Ιωαννίδης δεν έχει υποστεί υποτροπή στη θλάση του, όμως πονάει. Δεν αισθάνεται άνετα να σπριντάρει και να παίξει με τη συνηθισμένη ένταση που τον διακρίνει και δεν υπολογίζεται από τον Τερίμ για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αντιθέτως, ο 23χρονος στράικερ θα συνεχίσει την αποθεραπεία, με την προσδοκία να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Ιωαννίδης θέλει πάρα πολύ να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ολυμπιακού και έχει αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Βέβαια, σε αυτο το τάιμινγκ και με ένα «μπρος-πίσω», το μείζον είναι η υγεία του Ιωαννίδη. Αν το ιατρικό επιτελείο κρίνει ότι ο Ιωαννίδης κινδυνεύει με πιο σοβαρό τραυματισμό ή αν ο διεθνής άσος δεν νιώθει υγιής, τότε θα τεθεί εκτός και για το ματς της Κυριακής.

Ασφαλώς, η παράταση της επιστροφής του Ιωαννίδη και ειδικά σε φουλ φόρμα, διογκώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τερίμ. Γιατί ο 23χρονος στράικερ του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να αναπληρωθεί, ενώ προς το παρόν ο 70χρονος προπονητής έχει στη διάθεση του μόνο τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, αφού και ο Άντραζ Σπόραρ είναι τραυματίας.

 

Οι δύο «σταθερές» του Παναθηναϊκού και ο μονόδρομος του 2×2 για να μην… μπλέξει!

Previous article

Αυτό που ήδη έχασε μετά τη φυγή Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.