0

Αναλυτικά η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι 7
Δεν πιέστηκε καθόλου ο Πολωνός κίπερ, έχοντας ρόλο θεατή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Γιάννης Κώτσιρας    6
Ως δεξιός μπακ δεν αποδίδει στα επίπεδα που τον βλέπουμε ως χαφ. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα βέβαια, αλλά επιθετικά δεν έδωσε πολλά πράγματα, αν και με αρκετά τρεξίματα σε όλο το ματς.

Σαμέτ Ακαϊντίν    7
Μία φάση έφτιαξε ο Ατρόμητος στο α’ ημίχρονο και προήλθε από μία αργή δική του ενέργεια. Αυτή ήταν και η μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία των γηπεδούχων όμως. Κατά τα λοιπά έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει στο α’ μέρος, ενώ ήταν σωστός στις μεταβιβάσεις του.

Βίτορ Ούγκο    7
Σοβαρή εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο στόπερ. Ήλεγχε και καθοδηγούσε την άμυνα των Πρασίνων, προσπάθησε αυτή τη φορά να βγαίνει πρώτος στους αντιπάλους του, δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς 8
Ήρωας του Παναθηναϊκού ο Σέρβος μπακ. Έβαλε το γκολ πρόκρισης στο 95′ στέλνοντας την ομάδα του στα ημιτελικά και εξιλεώθηκε για το χαμένο τετ α τετ στην Τούμπα. Από εκεί και πέρα είχε γενικά σοβαρή παρουσία, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια αντιμετώπισε πολύ λιγότερα αμυντικά προβλήματα.

Ρούμπεν Πέρεθ 8
Δεν ήταν μόνο το γκολ, αλλά και η συνολικά γεμάτη εμφάνισή του. Η καλύτερη φετινή του με τον Παναθηναϊκό. Έχασε ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα. Πληθωρικός σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Ισπανός.

Άνταμ Τσέριν 7
Μεστή εμφάνιση και από τον Σλοβένο μέσο. Έτρεξε, κάλυψε χώρους, προσπάθησε να μοιράσει το παιχνίδι. Επιθετικά δεν έδωσε πολλά πράγματα, αλλά είχε θετική παρουσία.

Τάσος Μπακασέτας 7
Πήρε και πάλι πολλές πρωτοβουλίες ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή του στο β’ μέρος, όταν ανέβηκε κι όλος ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκαν πολλά πράγματα, αλλά ξεκινάει από το κόρνερ του το γκολ.

Μπερνάρ 7
Μετά από καιρό έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Ιδίως στο β’ μέρος ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του Ατρομήτου, ενώ πιστώνεται στο τέλος και την ασίστ στο γκολ του Μλαντένοβιτς.

Σεμπάστιαν Παλάσιος 6
Φάνηκε η ανετοιμότητά του. Ερχόμενος από πολυήμερο τραυματισμό, μπήκε με το καλημέρα ως βασικός και δεν του βγήκαν πολλά πράγματα, πλην όμως έδωσε πολλές μάχες και πάλεψε ως το τέλος.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ 6
Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε ο Σουηδός στράικερ. Στην επανάληψη όμως ήταν πολύ πιο δραστήριος, συνδυάστηκε ωραία σε κάποιες φάσεις με τους συμπαίκτες του, είχε και ένα (σωστά) ακυρωθέν γκολ με τρομερό πλασέ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Φίλιπ Τζούρισιτς –
Μπήκε στο 89′ στο παιχνίδι ως φορ και δεν μπορεί να κριθεί.

Τιν Γεντβάι –
Δεν μπορεί να κριθεί, αγωνίστηκε μόλις για 3-4 λεπτά.

Τόνι Βιλένα –
Μπήκε στο 94′ στο ματς και δεν μπορεί να κριθεί.

Τερίμ: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την αντίδρασή μας – Έπρεπε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα το 2ο γκολ»

Previous article

Μλαντένοβιτς: «Σημαίνει πολλά αυτή η πρόκριση, είχαμε μία δύσκολη περίοδο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.