0

Το τελευταίο διάστημα έδειχνε να έχει ατονήσει το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μινέιρο για τον Βραζιλιάνο άσο του Παναθηναϊκού, αλλά όπως φαίνεται υπάρχει αλλαγή στάσης από την “Γκάλο”.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από τη “χώρα του καφέ” και συγκεκριμένα την “O Globo”, στην Ατέτικο αποφάσισαν να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Μπερνάρ για την άμεση επιστροφή του. Ο 30χρονος άσος βέβαια δεσμεύεται ως το τέλος της σεζόν με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει.

Σημειώνεται ότι οι μεταγραφές στη Βραζιλία κλείνουν στις 7 Μαρτίου και ο έμπειρος άσος έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει με φόντο το καλοκαίρι, πλην όμως στην Ατλέτικο θα ήθελαν να τον έχουν πιο σύντομα στη διάθεσή τους.

Το βραζιλιάνικο ρεπορτάζ αποκαλύπτει και μία πληροφορία που αφορά τις προθέσεις του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας πως “ο Μπερνάρ έχει έναν από τους υψηλότερους μισθούς στην Ελλάδα και ο σύλλογος θέλει να τον ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια. Ωστόσο μπορούν να του εγγυηθούν μία προσφορά μόνο αν προκριθούν στο Europa League. Ο μάνατζερ του αθλητή συναντήθηκε με τον ελληνικό σύλλογο το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα”. 

Ενεργοποίησε τη «βόμβα» Χάμιλτον η Ferrari!

Previous article

Η παρακάμερα της νίκης στο Περιστέρι: Η ομιλία του Ζέκα, τα «πολεμικά πρόσωπα» στα αποδυτήρια, η έκρηξη στο γκολ πρόκρισης

Next article

You may also like