0

Μιλώντας στο basketnews ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ των πρασίνων είπε αρχικά για την ομάδα του πως «στην αρχή ήμασταν νέα ομάδα, έπρεπε να μάθουμε να παίζουμε. Τώρα που όλοι γνωριζόμαστε είναι πολύ πιο εύκολο. Αυτό άλλαξε, διαβάζουμε πλέον ο ένας τον άλλον καλύτερα».

Ερωτώμενος για τη Ζαλγκίρις είπε ότι «δεν είδα τα δύο τελευταία ματς, παίζαμε εκείνη την ώρα. Είναι δύσκολο να πεις, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι παίζει καλύτερα. Σήμερα θα δούμε πώς είναι πραγματικά αναλύοντας στο βίντεο το παιχνίδι τους».

Για την καλή κατάσταση του Μπιρούτις και του Γκιεντράιτις αρκέστηκε να πει πως «δεν είναι περίεργο. Δεν αμφισβήτησα ποτέ τι μπορούν να κάνουν, ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Πάντα πρέπει να πιστεύεις στους παίκτες και την ομάδα».

Όσο για την καλή άμυνα του Γκιεντράιτις πάνω στον Πάντερ και στον Λάρκιν στα πρόσφατα παιχνίδια; «Δεν νομίζω ότι θα μαρκάρει εμένα, νιώθω ότι θα… τρέχει με τον Κέντρικ Ναν».

Η υπομονή έχει και όρια – Καλά έκανε ο Παναθηναϊκός στο θέμα Λουτσέσκου

Previous article

Ενεργοποίησε τη «βόμβα» Χάμιλτον η Ferrari!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.