0

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ γλίτωσε στο Περιστέρι μεγάλη γκρίνια και έδειξε με την πρόκριση πως είναι σύνολο με μέταλλο

Φέρνει ηρεμία για τις επόμενες ημέρες το γκολ του Μλαντένοβτς και η πρόκριση πριν το ντέρμπι της Κυριακής (4/2) με τον Ολυμπιακό. Ειδικά με τις επιλογές του Τερίμ που πάλι σήκωσαν συζήτηση.

Το δίδυμο στην άμυνα των Ούγκο, Ακαϊντίν αλλά και το ότι οι Αράο, Μαντσίνι, Αϊτόρ εκτός αποστολής ενώ ήταν βασικοί στα προηγούμενα ματς. Εντάξει να μην είναι και πάλι 11άδατοι αλλά εκτός αποστολής;

Ο Τερίμ παίρνει τα ρίσκα του, σα να μην καταλαβαίνει τίποτα. Βασικά σα να μην καταλαβαίνει ακόμα το ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός πάντως δίκαια προκρίθηκε. Ήταν η ομάδα που έπαιξε μπάλα, απέναντι σε ένα Ατρόμητο που το φοβήθηκε πολύ το ματς. Και ας είχε νικήσει στο πρώτο αγώνα.

Η κατοχή π.χ. σε ορισμένα σημεία έφτασε στο 80-20 και γενικά ο Παναθηναϊκός ήταν που έκανε παιχνίδι και προσπαθούσε για το γκολ.

Σημαντικό το 0-2 του Μλαντένοβιτς για να μην πάει σε παράταση που θα ήταν φθορά και αγωνιστική αλλά και πνευματική. Και κούραση. Ο Παναθηναϊκός πάντως πέρασε το πρώτο μεγάλο τεστ και προκρίθηκε στο Κύπελλο. Φάνηκε να έχει μέταλλο και με Τερίμ.

Σημαντικό αυτό γιατί η συνέχεια δεν επιτρέπει τρελούς πανηγυρισμούς. Πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ.

Αυτός σφυρίζει στο «αιώνιο» ντέρμπι!

Previous article

Το μέλλον του Μπερνάρ και οι ελεύθεροι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.