0

Ο Φατίχ Τερίμ το απόγευμα της Τρίτης στο Κορωπί με μία από τις… γνωστές του ομιλίες, κατάφερε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πανέτοιμος πνευματικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, από τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, το ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ο Φατίχ Τερίμ παρατήρησε στο σύνολό του εκτός από σωματική κούραση και πνευματική, έβλεπε την αυτοπεποίθηση των παικτών του σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ο Τούρκος τεχνικός αποφάσισε την Δευτέρα να δώσει ρεπό, ώστε το μυαλό όλων να ξεφύγει και την Τρίτη προχώρησε σε μια ασυνήθιστη επιλογή, επιλέγοντας η προπόνηση να μην γίνει στο γήπεδο αλλά να υπάρχει πρόγραμμα μόνο στο γυμναστήριο.

Έπειτα μάζεψε τους παίκτες του στην αίθουσα του βίντεο και έκανε την πιο μεγάλη ομιλία από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι του συλλόγου. Το δυνατό σημείο του Τερίμ καθόλη την διάρκεια της καριέρας του, ήταν ο τρόπος που εμψύχωνε τους ποδοσφαιριστές, η πνευματική προετοιμασία των ομάδων του, η διαχείριση των συναισθημάτων του συνόλου.

Ο 70χρονος προπονητής με όσα είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, κατάφερε να τους αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία και τα λόγια του ήταν ένας από τους λόγους που το Τριφύλλι παρουσιάστηκε άριστα πνευματικά προετοιμασμένο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σε μία αναμέτρηση, στην οποία κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό και με την καλύτερη εμφάνιση μέσα στο 2024, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ανατρέποντας το αποτέλεσμα του πρώτα αγώνα.

 

Αθανασίου: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι με Λουτσέσκου – Γεμίζει το οπλοστάσιο του Τερίμ»

Previous article

Κάλεσμα της Θύρας 13 στο Caravel πριν το ντέρμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.