0

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί είναι μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός ενήργησε σωστά με το εξώδικο αφού ο Λουτσέσκου ξεπέρασε τα όρια.

«Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο των αγώνων που ήταν πάρα πολύ δύσκολοι, μέσα στον Γενάρη, για τον Τερίμ. Απέκλεισε τον Ολυμπιακό, έχει χάσει στο τέλος τη νίκη με την ΑΕΚ και έχασε δίκαια από τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το ματς χρειάζεται τη νίκη, η ισοπαλία δεν του κάνει, γιατί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα κερδίσουν και θα ανοίξει η διαφορά στους πέντε πόντους. Δεν είναι εύκολο να καλυφθούν. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά στα πλέι οφ. Για αυτό λέω ότι είναι κομβικό το ματς. Κανείς δεν θα είναι στεναχωρημένος αν δεν παίξει καλά αλλά κερδίσει με 1-0, αλλά ούτε και ευχαριστημένος αν είναι καλός ο Παναθηναϊκός, κάνει επτά ευκαιρίες και τελικά χάσει», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, μιλώντας για το εξώδικο της «πράσινης» ΠΑΕ στον Λουτσέσκου, ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε πως «η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η ίδια η οποία μετά από το ματς με τον Παναθηναϊκό, σε μια διαιτησία πενηνταρήσια που έδωσε ένα καθαρό πέναλτι, έβγαλε μια ανακοίνωση που είναι όχι εμπρηστική αλλά κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός δεν απάντησε όχι μόνο τότε αλλά ούτε και στο ματς του πρώτου γύρου, που ο Λουτσέσκου κατάφερε κι έβγαλε από τα ρούχα του μέχρι και τον Γιοβάνοβιτς. Οπότε η τσουβαλοποίηση που βλέπω να επιχειρείται είναι λάθος. Υπάρχουν και κάποια όρια και σωστά ενήργησε η ΠΑΕ».

Ενώ, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Ιωαννίδης θα είναι σίγουρα στην αποστολή και αν είναι καλά θα ξεκινήσει στην 11άδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα έχει «φρέσκους» τους Μαντσίνι, Αϊτόρ, Αράο και Γεντβάι, ενώ επιστρέφει και ο Χουάνκαρ.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Η ανάρτηση του Ιωαννίδη για τα 116 χρόνια του τριφυλλιού!

Previous article

Δομάζος για τα 116 χρόνια του Παναθηναϊκού: “Με τα γενέθλιά μας εύχομαι να πάρουμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα”

Next article

You may also like