0

Μπορεί να υπήρξε μια στασιμότητα στο έργο του Βοτανικού όμως όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί κανονικά.

Εδώ και καιρό είχαν κολλήσει οι διαδικασίες λόγο γραφειοκρατίας ουδέποτε όμως να άλλαζε η τροχιά του έργου που είναι σίγουρο. Επιπλέον χάθηκε πολύς χρόνος και λόγο των δημοτικών εκλογών. Έτσι το έργο προχωρούσε πολύ αργά ή και καθόλου. Από εκεί και πέρα όλα δείχουν ότι τα έργα θα συνεχιστούν κανονικά.

Μέσα στον Ιανουάριου γίνανε δύο συναντήσεις με του αρμόδιους του έργου και τους εργάτες. Στην συνάντηση ακόμη βρισκόντουσαν και άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη. Αυτό που γίνεται την παρούσα περίοδο είναι η συγκέντρωση των απαραιτήτων εγγράφων ώστε να τελειώσει το θέμα, κάτι που φαίνεται να είναι τυπικό.

Παρ’ όλα αυτά, το έργο αναπτύσσεται, και τώρα από την απόφαση των αρμοδίων θα εξαρτηθεί πότε θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του γηπέδου. Είναι δυνατόν να διαπιστωθεί εάν αυτό θα επιτευχθεί μέσα στο 2026, καθώς αποτελεί τον φιλόδοξο στόχο της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής Ομάδας του Παναθηναϊκού.

Στο μυαλό του Τερίμ: Οι εκπλήξεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν περιμένει ο Καρβαλιάλ

Previous article

Χρόνια Πολλά στον Παναθηναϊκό μας – Αιώνια πιστός, δεν γίνεται αλλιώς… 116 χρόνια Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.