0

Διαβάστε αναλυτικά την ατομική κριτική των Πρασίνων: 

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι    8
Σταθερότατος ο Πολωνός πορτιέρο σε ακόμη ένα παιχνίδι. Ήταν στη σωστή θέση κάθε φορά που χρειάστηκε, στην επανάληψη είχε και 2-3 καλές επεμβάσεις σε ευκαιρίες του Ολυμπιακού.

Γιάννης Κώτσιρας    8
Ως δεξιός μπακ συνήθως δεν απέδιδε το ίδιο με τα παιχνίδαι που έπαιζε στο κέντρο, ωστόσο απόψε ο Κώτσιρας έκανε από τα πολύ καλά του παιχνίδια με το Τριφύλλι. Πολλές κούρσες, νικητής στις περισσότερες μονομαχίες του αμυντικά, δεν σταμάτησε να τρέχει ως το τέλος.

Χουάνκαρ    6
Είχε αρκετά προβλήματα στο πρώτο μέρος. Μία φορά έχασε τον Ροντινέι, αλλά μία με τον Μασούρα, αυτές ήταν οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού.

Τιν Γεντβάι    8
Από τα κορυφαία παιχνίδια του Κροάτη στόπερ με τον Παναθηναϊκό. Ιδίως στο α’ ημίχρονο έμοιαζε… λιοντάρι απέναντι σε χριστιανούς. Πολύ σωστό διάβασμα, κέρδισε όλες τις εναέριες μονομαχές. Στην επανάληψη έκανε 1-2 λαθάκια, αλλά δεν στοίχισαν.

Γουίλιαν Αράο    8
Ηγέτης της “πράσινης” άμυνας ο Βραζιλιάνος, που επέστρεψε σε θέση στόπερ και προσέδωσε σιγουριά στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού. Σωστές τοποθετήσεις και ελάχιστα λάθη, ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση.

Ρούμπεν Πέρεθ    8
Δεύτερο σερί ματς βασικός, δεύτερο σερί εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού ο Ισπανός μέσος. Ήταν πραγματικά… παντού ο Πέρεθ, έκοβε, μοίραζε, διάβαζε σωστά το παιχνίδι. Ήταν γενικός ο… παλιός (πολύ) καλός Πέρεθ.

Άνταμ Τσέριν    7
Πολύ μεστό παιχνίδι από τον Σλοβένο μέσο. Έτρεχε ακατάπαυστα, έδωσε αμέτρητες μάχες, κερδίζοντας τις περισσότερες. Είχε και μία καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Σίγουρα από τους διακριθέντες των Πρασίνων.

άσος Μπακασέτας    7
Ακόμα μία θετική εμφάνιση από τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε τόσες πρωτοβουλίες, πλην όμως από τα δικά του πόδια (έδωσε την πάσα στον Παλάσιος) προήλθε το πρώτο γκολ.  Στην επανάληψη ανέβασε κι αυτός την απόδοσή του και ήταν διαρκής πηγή κινδύνων.

Μπερνάρ    7
Μπορεί να μην ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του Βραζιλιάνου, αλλά είναι εκείνος που ανοίγει το σκορ για τον Παναθηναϊκό και μαζί τον δρόμο για μία μεγάλη νίκη. Κατά τα λοιπά είχε μεν όρεξη και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, αλλά δεν απέφυγε κάποια λάθη.

Σεμπάστιαν Παλάσιος    8
Ίσως ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στα 80 λεπτά που αγωνίστηκε. Πολύ καλό παιχνίδι από τον Αργεντινό εξτρέμ. Από δική του προσπάθεια προήλθε το πρώτο γκολ, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, όντας ιδιαίτερα ορεξάτος από την αρχή του αγώνα. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στην “ερυθρόλευκη” άμυνα.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ    8
Σε ματς όπως αυτό, εκείνο που θέλεις από τον σέντερ φορ σου, είναι να σου κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ. Κι ο Σουηδός στράικερ πέτυχε ένα… σεντερφορίσιο τέρμα με κεφαλιά, έκανε το 2-0 και έφερε τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο κοντά σε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    7
Πέρασε αλλαγή στο τελευταίο μισάωορ αντί του Χουάνκαρ και ήταν πολύ σοβαρός. Απέφυγε τα λάθη και τα ρίσκα, κράτησε τη θέση του, ήταν σωστός τασκτικά.

Ντάνιελ Μαντσίνι    6
Μπήκε στο 80′ ο Αργεντινός εξτρέμ και δεν πρόλαβε να φανεί ιδιαίτερα.

Φίλιπ Τζούρισιτς    6
Πέρασε κι εκείνος στα τελευταία λεπτά (80′) χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του, πέραν ενός σουτ με την είσοδό του ακριβώς στο αμτς.

Τόνι Βιλένα –
Μπήκε στο 90′ και δεν μπορεί να κριθεί.

Σαμέτ Ακαϊντίν – 
Μπήκε στο 90′ και δεν μπορεί να κριθεί.

Τερίμ: “Κάναμε καλό παιχνίδι, οι οπαδοί μάς έδωσαν ενέργεια”

Previous article

Τα γκολ από Μπερνάρ, Γερεμέγεφ και όλα τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.