0

Το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (2-0).

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε δίκαια και δείγμα της ανωτερότητας του Παναθηναϊκού τη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-0) στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός πήρε μια δικαιότατη και πολύ σημαντική νίκη, θέτοντας, ουσιαστικά, εκτός μάχης τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη μονομαχία φάνηκε ότι οι παίκτες ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη και ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Μπακασέτας έδειξε πως είναι ηγέτης, δίνει το κάτι διαφορετικό έχοντας συμμετοχή και στα δύο γκολ. Ο Ρούμπεν έκανε δεύτερο σερί πολύ καλό ματς, ενώ εξαιρετικό ήταν το δίδυμο στο κέντρο άμυνας του Αράο με τον Γεντβάι. Ο Ντραγκόφσκι στις λίγες στιγμές που χρειάστηκε αντέδρασε πολύ καλά», ανέφερε.

«Γενικά δεν υπήρχαν υστερήσαντες και ο Τερίμ έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι από την αρχή, έκανε πολύ σωστές επιλογές στην ενδεκάδα και αλλαγές και ο Παναθηναϊκός έδειξε πόσο ανώτερος είναι από τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

 

Καπνογόνα και πανηγυρισμοί για τη νίκη του τριφυλλιού σε ταράτσα απέναντι από τη Λεωφόρο

Previous article

Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.