EDITORS CHOICEMME

Η σύζυγος του Παλάσιος, Γιόχα Χέρμπελ στα πράσινα, πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι υπό τους ήχους του ύμνου (Vid)

0

Η πανέμορφη σύζυγος του Σεμπάστιαν Παλάσιος, Γιόχα Χέρμπελ, φορώντας ένα πράσινο πουλόβερ πανηγύρισε υπό τους ήχους του ύμνου του Παναθηναϊκού τη νίκη των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρείς βαθμούς από το ντέρμπι «αιωνίων». Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες του «τριφυλλιού» έδωσαν στους φιλάθλους τους το καλύτερο δώρο για τα 116 χρόνια ύπαρξης της ομάδας.

Όπως ήταν λογικό η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό πανηγυρίστηκε έντονα τόσο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, όσο και από το τεχνικό επιτελείο «των πρασίνων» αλλά και από τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» που δεν κατάφεραν όμως να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Μεταξύ άλλων τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Τερίμ πανηγύρισε έξαλλα και η σύζυγος του Σεμπάστιαν Πάλασιος, Γιόχα Χέρμπελ.

Συγκεκριμένα η καλλονή σύντροφος του Παλάσιος, ανέβασε μία ιστορία στο Ιnstagram, στην οποία «γιόρτασε» τη νίκη του Παναθηναϊκού και μάλιστα υπό τους ήχους του ύμνου των πρασίνων! Η Γιόχα Χέρμπελ επίσης πρόσθεσε μία ακόμη «παναθηναϊκή» πινελιά στην εμφάνιση της, φορώντας ένα πράσινο πουλόβερ, ολοκληρώνοντας ιδανικά το look της.

 

Απίστευτος Χουάνκαρ: «Μην προσπαθήσεις να καταλάβεις, αυτό είναι Παναθηναϊκός» (Vid)

Previous article

Η απόλυτη μεταγραφή: Ο Μπακασέτας έχει ήδη συμμετοχή σε «τέσσερα στα έξι» γκολ του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.