0

Μία ξεκαρδιστική στιγμή επεφύλασσε η σημερινή μέρα στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και καταλάθος έριξε μαζί στον κάδο και τα κλειδιά του.

Μία αναπάντεχη, αλλά αστεία «γκέλα» έκανε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στην προσπάθειά του να πετάξει τα σκουπίδια. Ο Σέρβος μπακ του Παναθηναϊκού πλησίασε ένα κάδο για να πετάξει μια σακούλα που κρατούσε, ωστόσο καταλάθος πετάξε μαζί μ’ αυτήν και τα κλειδιά του.

Αναγκαστικά έβγαλε την σακούλα πίσω για να δει αν ήταν μέσα κι όταν δεν τα βρήκε εκεί συνέχισε να ψάχνει στα σκουπίδια του κάδου. Μετά από λίγο που τελικά τα βρήκε, τα κράτησε ψηλά και γύρισε περιχαρής προς το πλευρό της συζύγος του πανηγυρίζοντάς για το κατόρθωμά του.

Το αστείο αυτό περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε καθ’ όλη την διάρκειά του από την γυναίκα του ποδοσφαιριστή, που έδειχνε να το διασκεδάζει.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

TIMH KAI ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ-ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΕΣΣΑ. ΠΑΩ…στην Τέχνη…!!!

Previous article

Πολύωρη προπόνηση και μίτινγκ μετά την ήττα από τον Άρη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.