0

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που διακόπηκε μετά τον τραυματισμού του Χουάνκαρ από κροτίδα, ολοκηρώθηκε και στο CAS. Πριν τα playoffs η απόφαση του Διεθνές Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Την Τρίτη (6/2) το μεσημέρι εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για την απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας.

Οι «αιώνιοι» εκπροσωπήθηκαν από Έλληνες αλλά και ξένους δικηγόρους, ενώ αμφότεροι είχαν και από έναν μάρτυρα. Όσον αφορά την απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου αναμένεται να βγει πριν από την έναρξη των playoffs της Stoiximan Super League.

Αυτό είναι κάτι που ούτως η άλλως θα ήθελαν τόσο οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός όσο και οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικούν τον τίτλο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα με μηδενισμό, αφαίρεση 1 βαθμού και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και στη συνέχεια η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την ποινή για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι «αιωνίων».

Με αυτόν τον τρόπο η απόφαση που γνωστοποιήθηκε δικαίωσε τον Παναθηναϊκό και του έδωσε τη νίκη 3-0 άνευ αγώνα, αφαιρώντας συνάμα έναν βαθμό από τον Ολυμπιακό. Έτσι το ντέρμπι έφτασε στα χέρια του CAS, το οποίο θα έχει τον τελευταίο λόγο για τη μοίρα της υπόθεσης.

Πολύωρη προπόνηση και μίτινγκ μετά την ήττα από τον Άρη

Previous article

Κούγιας: «Πρώτος με +5 χωρίς διαιτητικά εγκλήματα και… Χουάνκαρ ο Ολυμπιακός!»

Next article

You may also like