0

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις και τις επιπλέον επιλογές του Φατίχ Τερίμ ενόψει Πανσερραϊκού μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για την προπόνηση και την έναρξη προετοιμασίας με τον Πανσερραϊκό: «O Τερίμ είδε τον Σπόραρ, Βαγιαννίδη και Βέρμπιτς να προπονούνται. Θα τους έχει την Κυριακή. Οι λύσεις αυξάνονται. Μην ξεχνάμε ότι αρχίζει πάλι μια σειρά αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι πάλι 4 ματς μέσα σε 8-9 μέρες και θα χρειαστεί όλοι οι παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Ιωαννίδης έκανε ατομικό. Δεν το βλέπω για Κυριακή και θα το δούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέρα με τη μέρα θα το δούμε. Δεν πρόκειται στην ομάδα να πάρουν ούτε μισό ρίσκο για τον ποδοσφαιριστή. Θα παίξει όταν θα είναι 100% έτοιμος».

Για το γεγονός ότι το ρόστερ γεμίζει ξανά: «Όταν γυρίσει ο Ιωαννίδης θα έχει πάρα πολλές επιλογές ο Τερίμ. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο για την τελική ευθεία και κυρίως για τα πλέι οφ που θα είναι μια απαιτητική κούρσα με ντέρμπι ανά τρεις μέρες»

Για το ματς της Κυριακής: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο το ματς γιατί ακολουθεί μετά από νίκη επί του Ολυμπιακού και όταν γίνεται αυτό υπάρχει ενθουσιασμός. Και είναι μετά από έναν απαιτητικό μήνα. Νομίζω ότι ο Τερίμ έχει τον τρόπο να μεταδώσει στους παίκτες να δουν το ματς με τον Πανσερραϊκό, όπως είδαν το ντέρμπι. Είναι μια ομάδα, ειδικά στην έδρα της, πάρα πολύ καλή. Θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να πιάσει καλή απόδοση για να κερδίσει και να αξιοποιήσει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα του ντέρμπι της Τούμπας».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

Αταμάν: «Είμαστε κουρασμένοι, αλλά αύριο είμαι σίγουρος πως όλοι θα δώσουν μάχη σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα»

Previous article

Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα στις Σέρρες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.