0

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν σκοπό να αλλάξουν πολλά πράγματα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων το ερχόμενο καλοκαίρι

Οι “πράσινοι” πήραν ακόμα μία νίκη στο γήπεδο τους κόντρα σε μία ομάδα η οποία διεκδικεί την θέση της για την πρώτη τετράδα της Euroleague. Πλέον κάθε αντίπαλος που έρχεται στο ΟΑΚΑ καταλαβαίνει από το πρώτο λεπτό ότι δεν θα περάσει… καλά. Οι φίλοι του Τριφυλλιού δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχουν κάνει τρομερή την εμπειρία του γηπέδου.

Αυτά που σκέφτονται στο Τριφύλλι όμως για το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν έχουν ολοκληωθεί ούτε στα μισά! Το προσεχές καλοκαίρι το γήπεδο θα γίνει… εργοτάξιο και πολλά πράγματα επιπλέον θα προστεθούν. Για παράδειγμα ο στόχος είναι τα καθίσματα να βαφτούν πράσινα και να δημιουργηθούν σουίτες για τα VIP. Tο μπάτζετ της ανακατασκευής θα ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Η παύση στη «μισή» Διπλή Ανάπλαση και το σπριντ του νέου Δημάρχου

Previous article

Το κέντρο της άμυνας αποτελεί την «σπαζοκεφαλιά» του καλοκαιριού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.