0

Οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο στις Σέρρες ενόψει του ματς με τον Πανσερραϊκό, αποθέωσαν Τερίμ-παίκτες και ζήτησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στις Σέρρες!

Μικροί και μεγάλοι περίμεναν το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο, για να υποδεχθούν τους «πράσινους», οι οποίοι αύριο (11/02, 17:00) αντιμετωπίζουν τον Πανσερραϊκό.

Η αποστολή έφτασε, λοιπόν, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο και εκεί, περισσότεροι από 100 οπαδοί, όπως αναφέρει το fonh.gr, αποθέωσαν τον Φατίχ Τερίμ και τους παίκτες του, ζητώντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Πρωταθλητή σε θέλουμε, Παναθηναϊκέ», φώναξαν ρυθμικά και έκαναν… χαμό όταν είδαν τον Τούρκο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να κατεβαίνουν από το πούλμαν της ομάδας.

Τα βλέμματα συγκέντρωσε ο Τάσος Μπακασέτας, που υπέγραψε και τα περισσότερα αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες.

Ο Παναθηναϊκός, να σημειωθεί, είχε παίξει στις Σέρρες τελευταία φορά στις 03/04/2011, όπου και είχε ηττηθεί από τον Πανσερραϊκό με 1-0, με γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εκτός έμειναν οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Αράο και Γεντβάι.

Αταμάν στην Τουρκία: «Την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ θα τη δείτε και στο Βερολίνο»! – Τι είπε για τον Τερίμ (Vid)

Previous article

Αυτός ο παίκτης του Παναθηναϊκού τα σπάει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.