0

Ο Φατίχ Τερίμ άλλαξε κατά τα 8/11 το αρχικό σχήμα του νικηφόρου ντέρμπι επί του Ολυμπιακού. Επιστροφή για Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, βασικοί και οι Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Ολοκληρωτικό rotation από τον Φατίχ Τερίμ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς ο Τούρκος προπονητής άλλαξε κατά τα 8/11 το αρχικό σχήμα που είχε επιλέξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας το μυαλό του στον ΠΑΟΚ αλλά και στα επτά παιχνίδια που ακολουθούν σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Μόνο οι Χουάνκαρ, Μπερνάρντ και Παλάσιος διατήρησαν τις θέσεις τους.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Λοντίγκιν. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης που επιστρέφει μετά την θλάση στη Τούμπα(28/1). Ακαϊντίν και Ούγκο οι δύο στόπερ. Ζέκα, Βιλένα, Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή. Παλάσιος, Βέρμπιτς στα άκρα και Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι δύο Σλοβένοι κάνουν come back μετά τις θλάσεις που είχαν υποστεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στις 21 Ιανουαρίου.

 

 

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του αγώνα

Previous article

Κοροϊδία και φιάσκο μαζί – Δεν υπήρχε πρόβλημα στατικότητας στο ΟΑΚΑ!!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.