0

Ο Παλάσιος παραμένει ο καλύτερος εξτρέμ του ρόστερ του και ο Παναθηναϊκός μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Τη δουλειά του έκανε ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες, πήρε το τρίποντο και κοιτάει πια τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Μπερνάρ ήταν εξαιρετικός. Σαν να θέλει να αποδείξει ότι κακώς ο Παναθηναϊκός δεν του προσέφερε νέο συμβόλαιο.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο πολύ καλός ήταν και ο Παλάσιος. Σε εκκρεμότητα έχει μείνει και το δικό του θέμα για ανανέωση. Ο Αργεντινός βλέποντας την ανοδική τάση στα «πράσινα» συμβόλαια, ήθελε να «τσιμπήσει» και εκείνος κάτι παραπάνω. Μόνο που δεν είδε σε πρώτη φάση την ίδια θέρμη από το κλαμπ.

Ο Παναθηναϊκός έως τώρα δεν έχει δείξει πως καίγεται για να διατηρήσει στο ρόστερ του τον 32χρονο. Ωστόσο, ο Παλάσιος φροντίζει φέτος ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Σίγουρα έχει ψεγάδια στο παιχνίδι του. Ακόμη και έτσι, όμως, είναι ο καλύτερος εξτρέμ του «τριφυλλιού». Έχει το γκολ περισσότερο από όλους. Τη στιγμή που οι «πράσινοι» winger δεν σκοράρουν όσο θα έπρεπε, εκείνος δίνει σταθερά λύσεις.

Θεωρητικά το καλοκαίρι βγαίνοντας στην αγορά ο Παναθηναϊκός ανάλογα με το ποσό που θα δώσει, ίσως πάρει και καλύτερο παίκτη από τον Παλάσιος. Μόνο που αυτό τον έχει και γνωρίζει τι να περιμένει. Επομένως, σε μία θέση που ούτως ή άλλως θα υπάρξουν ανακατατάξεις, μήπως αξίζει ένα νέο συμβόλαιο ο πρώην παίκτης της Ιντεπεντιέντε έστω και σε αυτή την ηλικία ώστε να υπάρχει και μία σταθερά;

Κούγιας: “Δεν μπορώ να καταλάβω τι ευχαριστιόταν ο Κόκκαλης. Τι μπορεί να ευχαριστιόταν ο οποιοδήποτε ήξερε το αποτέλεσμα ενός αγώνα από πριν!” (Vid)

Previous article

Ναν: «Ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο, σκοπεύω να μείνω αν έρθει η κατάλληλη πρόταση»

Next article

You may also like