0

Δείτε το σχόλιο του Κώστα Κατσουράνη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τρομερή εμφάνιση του Βιλένα. Αλλά σχολίασε και τους Γερεμέγεφ, Σπόραρ. Επιπλέον ανέφερε και το πόσο μεγάλο ροστερ έχει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Μπήκε νωρίς το γκολ. Πάνω που έδειξε ο Πανσερραϊκός μια πρόθεση να παίξει ορθολογικά, ήρθε ένα δεύτερο γκολ από ένα λάθος.

Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός, εκεί τελείωσε το ματς. Σημαντικό για μένα, πως ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο ρόστερ και ξεκούραστους ποδοσφαιριστές για την Τετάρτη Ο Βιλένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, οι δύο εξτρέμ σκόραραν, ο Γερεμέγεφ συνέχισε να κάνει αυτό που κάνει, η μόνη παραφωνία ήταν ο Σπόραρ, δεν είναι για τον Παναθηναϊκό πλέον.

Δεν είναι ούτε για τα πολλά ούτε για τα λίγα. Δεν έδειξε σαν παίκτης ότι είχε τη δίψα και το πάθος. Με τον Πανσερραϊκό έπαιζε. Ούτε ο Γερεμέγεφ είναι τίποτα, αλλά έχει το γκολ. Είναι πιο σκόρερ. Προσπαθεί αλλά δε συμμετέχει πολύ ο Σπόραρ. Για μένα δεν είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, ούτε ο Γερεμέγεφ.

Ο Ζέκα για ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να σου κάνει τη δουλειά και να σου δώσει την ισορροπία στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει ο Κώτσιρας, ο Μλαντένοβιτς, ο Αράο, ο Γεντβάι με τον ΠΑΟΚ. Η 11άδα μπορεί να είναι όλη διαφορετική. Ντραγκόφσκι. Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας. Μαντσίνι, Μπερνάρ αριστερά. Φορ θα πάει αναγκαστικά ο Σπόραρ λογικά. Τον Αϊτόρ δεν τον πολύ βλέπει, αλλά δεν αποκλείεται να τον βάλει…»

Χουάνκαρ, Πέρεθ, Λοντίγκιν πήγαν να χαιρετήσουν τον κόσμο και έγινε το έλα να δεις…(Vid)

Previous article

Νικολογιάννης: «Διαδικαστική νίκη για τον Παναθηναϊκό – Δεν φοβάται τίποτα ο Τερίμ, απόλυτος επαγγελματίας ο Μπερνάρ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.