0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται ξεκάθαρα ότι έκανε λάθος με τον συγκεκριμένο παίκτη!

Ένας από τους παίκτες που είχε αδικήσει σίγουρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσο ο Παναθηναϊκός του είχε δώσει τα… κλειδιά, ήταν ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που έπρεπε και όταν του τις έδωσε η αλήθεια είναι ότι του έδειξε πώς κάνει λάθος που δεν τον χρησιμοποιεί.

Μιλάμε για τον απόλυτο τζόκερ-ποδοσφαιριστή! Τον παίκτη που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μόλις τον αγόρασε το club δεν δέχθηκε καν να το δοκιμάσει στις προπονήσεις και εστάλη δανεικός στον Λεβαδειακό.

Τον ίδιο παίκτη που ξέμεινε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και στον αγώνα με τον Βόλο εξέθεσε τον πρώην τεχνικό των «πράσινων».

Πλέον και με τον Φατίχ Τερίμ και φυσικά λόγω τραυματισμών, παίρνει πολύ περισσότερες ευκαιρίες και δικαιώνει τον Τούρκο.

Ακόμα και σε ένα τελειωμένο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό που ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-0, ο Σουηδός μπήκε στο 89′ και μέσα σε δύο λεπτά είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι ο πιο «εύστοχος» παίκτης: 10 τελικές, οι 9  on target, δηλαδή το 90%! Και από αυτές τις 10, οι 6 κατέληξαν στο αντίπαλο πλεκτό, δηλαδή το 60%!

Όλα αυτά σε ροή αγώνα, χωρίς κανένα πέναλτι, που έχουν… χτυπήσει οι περισσότεροι επιθετικοί τις Stoiximan Super League.

Αθανασίου: «Βγήκε το ρίσκο στον Τερίμ – Έχει ανέβει πολύ η ποιοτική στάθμη του Παναθηναϊκού»

Previous article

Οριστικά χωρίς Ιωαννίδη στην Τούμπα – Εκτός και Βέρμπιτς, Αϊτόρ

Next article

You may also like