0

Στον Παναθηναϊκό δεν θα προστεθούν στη μεταγραφική λίστα μόνο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι, αλλά οποιοσδήποτε που αποτελεί προσιτή και ποιοτική περίπτωση για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ενισχύσει σημαντικά το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και με προτροπή του Φατίχ Τερίμ σκοπεύει να το ενισχύσει περαιτέρω με περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι», όπως η περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα.

Αυτή τη στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν μερικούς δανεικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα και τα πράγματα είναι ρευστά εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στη θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι πιθανή η παραμονή κάποιου εκ των μεταγραφών, εφόσον ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Από κει και πέρα, όμως, υπάρχουν περιπτώσεις Ελλήνων κεντρικών αμυντικών, που θα «ηχούσαν» στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Μία εξ αυτών, είναι αυτή του Παντελή Χατζηδιάκου. Ο 27χρονος στόπερ πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι στην Κάλιαρι από την Αλκμάαρ, ωστόσο τους τελευταίους μήνες δεν λαμβάνει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Ειδικότερα σε περίπτωση που η Κάλιαρι υποβιβαστεί, ο Έλληνας διεθνής δεν αποκλείεται να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε υψηλό επίπεδο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα ο Χατζηδιάκος δεν θα περάσει απαρατήρητος από το «τριφύλλι» και όχι μόνο.

Μία πιο δύσκολη περίπτωση λόγω συνεχής βελτίωσης πρωτίστως, είναι αυτή του Δημήτρη Γούτα. Ο 29χρονος στόπερ αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην Κάρντιφ και αποτελεί έναν από τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας που αγωνίζεται στην Championship. Μάλιστα, σε 30 συμμετοχές έως τώρα στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει 4 φορές, έχοντας επαφή και με τα δίχτυα. Ουσιαστικά, ο Γούτας δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Η επιστροφή του στην Ελλάδα, μοιάζει πιο δύσκολη συγκριτικά με την περίπτωση του Χατζηδιάκου, λόγω της έως τώρα παρουσίας του στην Κάρντιφ. Άλλωστε, για τον Χατζηδιάκο θα αποτελούσε και μία ιδιαίτερη πρόκληση η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, καθώς έφυγε από την Κ17 του Παναθηναϊκού το 2011 για να ενταχθεί στις ακαδημίες της Αλκμάαρ και έκτοτε έχει αγωνιστεί μονάχα στο εξωτερικό.

Γιαννούλης, Χατζηδιάκος και Παυλίδης, εν έτει 2019, με τη «γαλανόλευκη» φανέλα σε παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020!

Γιαννούλης, Χατζηδιάκος και Παυλίδης, εν έτει 2019, με τη «γαλανόλευκη» φανέλα σε παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020!

Πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Γιαννούλη, υπάρχει και η περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα που ενδέχεται να εξεταστεί. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Μπασακσεχίρ και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά έχει οψιόν ανανέωσης και φαίνεται να τα πάει ιδιαίτερα καλά έχοντας 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ για την τουρκική ομάδα.

Όλες οι περιπτώσεις, όμως, θα εξεταστούν εν συνεχεία και δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει οποιαδήποτε περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να σταθεί και να συνεισφέρει με την παρουσία του στο «τριφύλλι».

Πηγή: prasinoforos.gr

 

Οριστικά χωρίς Ιωαννίδη στην Τούμπα – Εκτός και Βέρμπιτς, Αϊτόρ

Previous article

Ναν και Μάικ Τζέιμς τιμωρήθηκαν από την Euroleague για τις διαμαρτυρίες για την διαιτησία!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.