0

Σημείο αναφοράς στο αγωνιστικό πορτρέτο του Παναθηναϊκού την τρέχουσα σεζόν, δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να μην αποτελούν τα γκολ του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με τη φανέλα των «πρασίνων».

Ο Σουηδός φορ βρίσκεται «on fire» κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά οι αριθμοί του.

Το κοντέρ γράφει έξι γκολ σε εννέα παιχνίδια την φετινή αγωνιστική περίοδο και μόλις σε 280 λεπτά συμμετοχές. Ο 30χρονος στράικερ έχει συνδεθεί με τα δίχτυα έξι φορές σε μόλις δέκα τελικές προσπάθειες και σκοράρει κάθε 28 λεπτά!

Για τον εκτελεστή Γερεμέγεφ έκανε το δικό του σχόλιο ένας εκ των πρώτων προπονητών στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ο λόγος για τον Σουηδό κόουτς, Μπόσκο Όροβιτς (φωτ.) ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του Γερεμέγεφ το 2013 στην Qviding FIF.

«Ο Άλεξ είναι ένας υπέροχος τύπος και απολύτως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός του δείξει την κατάλληλη εμπιστοσύνη με χρόνο συμμετοχής τον χρησιμοποιήσει σωστά τότε μπορεί να συνεχίσει να σκοράρει με μεγάλη συχνότητα και να εξελιχθεί σε πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος…» τόνισε αρχικά ο Μπόσκο Όροβιτς και πρόσθεσε:

«Οι υποδειγματικές κινήσεις του μέσα στην περιοχή, η… μυρωδιά του γκολ και η σταθερή επαφή που διατηρεί με τα δίχτυα, αποτελούν τα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Συν βεβαίως την νοοτροπία του νικητή που είχε…χτίσει από μικρή ηλικία.

Δεν είναι το ίδιο δραστήριος κι εκτός περιοχής, ωστόσο οι ικανότητες του μέσα στο κουτί τον καθιστούν έναν εξαιρετικό γκολτζή – φορ περιοχής που μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό».

Ο Σπόραρ «πάγωσε» την Τούμπα, ο Τερίμ ακύρωσε τον Λουτσέσκου και τώρα Λεωφόρος!

Previous article

Αθανασίου: «Η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού επί Τερίμ και από τα πιο όμορφα γκολ φέτος – Επικίνδυνος ο διαιτητής»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.