0

Ντραγκόφσκι: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πολωνό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού που όποτε χρειάστηκε έδειξε τα αντανακλαστικά του και υπήρξε ένα από τους βασικούς λόγους που διατηρήθηκε ανέπαφη η εστία του. Εκανε σπουδαία απόκρουση στην κεφαλιά του Σαμάτα στο 75′.
Βαθμός: 9

Κώτσιρας: Πολύ καλή η εικόνα του Ελληνα αμυντικού, τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως εσωτερικός μέσος στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ του Σπόραρ πραγματοποιώντας τη σέντρα από δεξιά.
Βαθμός: 8

Γέντβαϊ: Αψεγάδιαστο ματς από τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό που απέφυγε τα αβίαστα λάθη και όποτε χρειαζόταν έβγαινε πρώτος στη μπάλα απέναντι στον Τόμας.
Βαθμός: 9

Αράο: Κανένα πρόβλημα για τον Βραζιλιάνο άσο που αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις του ντέρμπι και κατάφερε να καθοδηγήσει με θετικό τρόπο τα πράσινα μετόπισθεν.
Βαθμός: 8

Μλαντένοβιτς: Με προβλήματα ανασταλτικά όσον αφορά την αναχαίτιση του Ζίβκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και με πολύ καλή παρουσία στα ανεβάσματά του. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του ΠΑΟΚ προέκυψαν από την πλευρά του. Το ρίσκο που πήρε ο Τερίμ του βγήκε.
Βαθμός: 8

Πέρεθ: Θετική η εικόνα του Ισπανού αμυντικού μέσου, που δεν έφτασε τα στάνταρ απόδοσης των αμέσως προηγούμενων αγώνων του αλλά είχε το καθαρό μυαλό όταν το απαιτούσαν οι περιστάσεις.
Βαθμός: 7

Τσέριν: Εκανε πολύ βρόμικη δουλειά, έτρεξε ακόμα περισσότερο και βοήθησε σημαντικά στην κατοχή της μπάλας με την ικανότητά του στο κράτημά της. Αρκετά καλή η εμφάνιση του Σλοβένου.
Βαθμός: 7

Μπακασέτας: Μεστό παιχνίδι από τον Ελληνα άσο που είχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Θα μπορούσε να είχε συγκρατήσει τα νεύρα του στη φάση της αποβολής του.
Βαθμός: 7

Παλάσιος: Πολλή δουλειά από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Μετά την πρώτη ώρα αγώνα έμεινε από δυνάμεις.
Βαθμός: 7

Σπόραρ: Επιστροφή στα γκολ για στον Σλοβένο στράικερ που μετά από καιρό ήταν από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Το γκολ που σημείωσε άλλωστε καθόρισε το αποτέλεσμα.
Βαθμός: 9

Μπερνάρ: Από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε τη διαφορά στο χορτάρι με τις εμπνεύσεις του, ενώ ήταν μέσα και στη φάση του γκολ της ομάδας του.
Βαθμός: 9

Μαντσίνι: Είχε άχαρο ρόλο από τη στιγμή που χρειάστηκε να καλύψει πολλούς χώρους εξαιτίας της αποβολής του Μπακασέτα, αλλά έφερε εις πέρας την αποστολή του και αυτό μετράει.
Βαθμός: 7

Ζέκα: Τα έδωσε όλα στο διάστημα που αγωνίστηκε και ανταποκρίθηκε στο ρόλο για τον οποίο τον έριξε στο ματς ο Φατίχ Τερίμ.
Βαθμός: 7

Χουάνκαρ: Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

Βαγιαννίδης: Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

Σένκεφελντ: Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

 

Τερίμ: «Κυριαρχήσαμε στο ματς, παίξαμε λες και ήμασταν στο γήπεδό μας»

Previous article

Υποδοχή από τον κόσμο στο αεροδρόμιο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.