0

Ο Παναθηναϊκός με την επιλογή του Ντραγκόφσκι βοηθάει να ξεχαστεί άμεσα η υπόθεση του Μπρινιόλι.

Η μεταγραφή του Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι προέκυψε ελέω Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Αλλιώς δεν θα έβγαινε στην αγορά ο Παναθηναϊκός για να πάρει τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

Η άρνηση του Ιταλού να ανανεώσει εδώ και καιρό, είχε βάλει στην πρίζα τους «πράσινους. Στη συνέχεια ήρθε η αποκάλυψη πως ΑΕΚ και Μπρινιόλι είναι κοντά σε συμφωνία και κάπου εκεί ο 32χρονος μπήκε στον πάγο.

Το «τριφύλλι» πέρασε στην αντεπίθεση και ταυτόχρονα πάτησε γκάζι για την απόκτηση τερματοφύλακα. Την ίδια ώρα που το deal μεταξύ ΑΕΚ και Μπρινιόλι προκαλούσε ντόρο, ο Παναθηναϊκός έφερε στην Ελλάδα τον Ντραγκόφσκι.

Εκείνος μπήκε κατευθείαν στα βαθιά και ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε να του δώσει ένα σερί αγώνων για να τον βοηθήσει να βρει ρυθμό. Ο Πολωνός δείχνει αρκετά καλά στοιχεία και η εμφάνιση στην Τούμπα ήταν ένα μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Στη θέση του τερματοφύλακα δεν μπορούσε να κάνει λάθος ο Παναθηναϊκός. Όχι γιατί ο Γιούρι Λοντίγκιν δεν είναι ικανός να βγει μπροστά, αλλά γιατί οι συγκρίσεις του Μπρινιόλι με τον επόμενο θα ήταν αναπόφευκτες. Και με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ντραγκόφσκι δείχνει πως ουδείς είναι αναντικατάστατος.

Ας μην ξεχνάμε πως στην πρώτη του σεζόν ο Ιταλός δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είδαμε αργότερα. Αντιθέτως, ο Ντραγκόφσκι μπήκε σε μία ομάδα στη μέση της σεζόν και φωνάζει παρών με το καλημέρα.

Αθανασίου: «Η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού επί Τερίμ και από τα πιο όμορφα γκολ φέτος – Επικίνδυνος ο διαιτητής»

Previous article

Ο Τερίμ ξεπέρασε ήδη τον Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.