0

Ο Άντραζ Σπόραρ έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, διότι ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, ενώ συνεχάρη τον Κοτάρσκι για την επέμβαση που έκανε σε έξοχη προσπάθειά του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι οι πράσινοι μπορούσαν να πετύχουν μεγαλύτερη νίκη με 2-0, ενώ συνεχάρη τον Κοτάρσκι για τη σπουδαία επέμβαση που έκανε στο 60′.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άντραζ Σπόραρ στην COSMOTE TV: Για το ματς: Το προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα για το πρωτάθλημα ήταν πολύ κακό. Το είχαμε στο μυαλό μας. Σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι σε αυτό το ματς, μπορούσαμε νίκη με 0-2. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι, αλλά ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε τη ρεβάνς σε μια εβδομάδα“.

Για το γκολ που πέτυχε ο ίδιο που προήλθε από εξαιρετική προσπάθεια: Βεβαίως. Ο νέος προπονητής ήρθε σχεδόν χωρίς να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Είχαμε παιχνίδια κάθε τέσσερις μέρες. Έτσι θέλουμε να παίζουμε, έτσι να συνεχίσουμε και ο Παναθηναϊκός να προχωράει“.

Για την υπέροχη ενέργειά του και την επέμβαση του Κοτάρσκι: Δεν σκόραρα γιατί ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο Κοτάρσκι, έκανε μια εκπληκτική επέμβαση και θέλω να τον συγχαρώ γι’ αυτό. Δεν έχω δει τη φάση στο VIDEO. Τι να κάνουμε; Δεν μπόρεσα να σκοράρω σε αυτή τη φάση. Ελπίζω να σκοράρω και στα επόμενα ματς“.

 

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη – Πρωταγωνιστής ο Τερίμ, επικράτησε πλήρως του Λουτσέσκου»

Previous article

Ο Σπόραρ «πάγωσε» την Τούμπα, ο Τερίμ ακύρωσε τον Λουτσέσκου και τώρα Λεωφόρος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.