0

Διαβάστε τι αναφέρει ο Τότης Φυλακούρης σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα.

Στην συμπεριφορά του Λουτσέσκου που ορισμένες φορές έχει θεωρηθεί εμπρηστική στάθηκε ο Τότης Φυλακούρης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, soccerplus.gr.

«Το ευχαριστήθηκα για τον προπονητή τους. Τέτοια γλώσσα εναντίον του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας, δεν έχω δει από κανέναν. Που πάτε; Πρέπει να κοπεί η γλώσσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τότης Φυλακούρης ο οποίος πρόσθεσε στο σχόλιό του για το χθεσινό ματς…

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε δυνατά, γρήγορα και δεν φοβήθηκε στιγμή. Είναι ένας τσαμπουκάς Παναθηναϊκός. Ένας ανδρικός Παναθηναϊκός. Γιατί εδώ που φτάσαμε επικρατεί το στυλ ή παίζεις ή φεύγεις. Και σκέψου ότι επί της ουσίας έπαιζε η ίδια ομάδα. Μόλις δύο νέοι παίκτες. Ο Ντραγκόφσκι μου άρεσε, ενώ ο Μπακασέτας ξέρω ότι μπορεί να παίξει και καλύτερα. Πάνε με περίεργα σφυρίγματα να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Παναθηναϊκό αλλά έχει άστρο ο Τερίμ».

Για το ενδεχόμενο αναβολής της επόμενης αγωνιστικής:

«Μπορώ να καταλάβω τον Ολυμπιακό που από την πλευρά του ζητάει αναβολή λόγω Ευρώπης. Όμως αν αναβληθεί μόνο ο αγώνας του ΠΑΟΚ χωρίς να αναβληθεί και ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Λαμία, τότε αλλοιώνονται οι ίσοι όροι διεξαγωγής της ρεβάνς του Κυπέλλου».

Για τον Λουτσέσκου:

«Το ευχαριστήθηκα για τον προπονητή τους. Τέτοια γλώσσα εναντίον του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας, δεν έχω δει από κανέναν. Που πάτε; Πρέπει να κοπεί η γλώσσα. Αν ο Παναθηναϊκός είναι προσεκτικός, θα περάσουμε ωραία στην Λεωφόρο. Στην Ευρώπη ξέρουν τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρουν τον Λουτσέσκου».

Για τη φάση Μπακασέτα-Τάισον:

«Είναι ξεκάθαρη η φάση. Ο Τάισον έδωσε χαστούκι στον Μπακασέτα. Μπράβο στον Μπακασέτα που αντέδρασε τόσο ήρεμα. Αν εμένα στο γήπεδο μου έκαναν κάτι τέτοιο, θα αντιδρούσα αλλιώς».

Για την κίνηση του Τόμας να πιάσει τον Μλαντένοβιτς ερχόμενος από τον πάγκο:

«Δυστυχώς από ότι φαίνεται απαγορεύεται να έχουμε διαιτησία 50/50 στην Τούμπα. Το VAR είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο. Βέβαια εκτός από αυτό, να συμπληρώσω ότι εκεί έπεσαν ένα σωρό κέρματα, αναπτήρες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ο Παναθηναϊκός οφείλει αυτό το κύπελλο στον εαυτό του. Γιατί αν πάρεις ένα κύπελλο κόντρα σε Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Άρη, καταλαβαίνουν όλοι μετά ποιος πραγματικά είσαι».

 

Μπακασέτας: «Συγγνώμη, ήταν λάθος μου – Ατυχής η σύνδεση με την Εθνική και η στοχευμένη επίθεση»

Previous article

Αταμάν: «Το πρόβλημα ήταν ο πάγκος, δεν παίξαμε καλά»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.