0

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχε ο Φώτης Ιωαννίδης, δηλώνοντας παρών εν όψει του δεύτερου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ (22/2).

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία που έφερε με τη Λαμία (2-2) το βράδυ του Σαββάτου (17/2) και στρέφεται πλέον στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (21/2, 19:00) στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και θα κρίνει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Στο σημερινό (18/2) πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού συμμετείχε στο 100% και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες κι όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος για τη μεγάλη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Στον αντίποδα οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Χουάνκαρ που έγιναν αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινοβραδινού (17/2) αγώνα με τη Λαμία λόγω μυϊκών ενοχλήσεων στο δικέφαλο μηριαίο μυ ξεκίνησαν ήδη θεραπείες και δεν θα αγωνιστούν την Τετάρτη (21/2).

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τζούριτσιτς και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Αλέιν: «Είμαι περήφανη για την ομάδα μου, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ»

Previous article

“Λαϊκά δικαστήρια” στα Social Media για τη γκέλα: “Φτάνει πια Τερίμ – Αστείο με Ακαϊντίν, πού είναι ο Σένκεφελντ; – Αν χάσει από ΠΑΟΚ καλύτερα να…”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.