0

Ο Παναθηναϊκός Β’ μετά τη νίκη της Παναχαϊκή βρισκόταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όμως με ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Ηλιούπολη με 3-1 ανέβηκε στην δέκατη θέση.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ. Ο Αθανασακόπουλος έκανε την κάθετη, ο Σαρδέλης γύρισε την μπάλα και ο Φουρτάδο από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 20ο λεπτό του αγώνα η δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού έχασε και νέα ευκαιρία, με τον Φρόκου να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός Β΄ έφυγε στην αντεπίθεση με την άμυνα της Ηλιούπολης να κόβει την μπάλα λίγο πριν ο Φουρτάδο την γυρίσει. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι στο 39ο λεπτό με σουτ του Παντελίδη μέσα από την περιοχή έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Μετά από υπέροχη ενέργεια του Ταβάρες οι πράσινοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στο 59΄ πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή και ο Μπιλάλ με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 76΄ το τριφύλλι έχασε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα, με το σουτ του Συμεωνίδη από το όριο της περιοχής να περνάει άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα το τριφύλλι πέτυχε και τρίτο τέρμα. Ο Αθανασακόπουλος έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Νταμπίζα, ο οποίος γύρισε στο σημείο του πέναλτι , με τον Ταβάρες να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Βενάρδος (69΄Κρέτσι), Φουρλάνος, Γκουτσούλιας, Ασίγκμπα, Λατίνοβιτς (31΄ Μάντιτς), Ντέτλερ, Ράμος (60΄Μπάρμπαρο), Τοπάλ ( 69΄ Τσαφταρίδης), Παντελίδης (69΄ Κόστα), Γιάννου

Παναθηναϊκός Β΄: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (55’ Ταβάρες), Σαρδέλης (76΄ Καραμπάς), Λάμψιας (76΄Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (60΄ Συμεωνίδης), Μπιλάλ (60΄ Νταμπίζας)

“Λαϊκά δικαστήρια” στα Social Media για τη γκέλα: “Φτάνει πια Τερίμ – Αστείο με Ακαϊντίν, πού είναι ο Σένκεφελντ; – Αν χάσει από ΠΑΟΚ καλύτερα να…”

Previous article

Συγχαρητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στην ομάδα μπάσκετ γυναικών για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.