0

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Έχω πει εξ αρχής ότι αύριο δε θυμάται κανείς ποιος έχασε και ποιος κέρδισε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς, άξιζε να κερδίσει. Γενικά δεν παίξαμε καλά εδώ. Κυρίως στην επίθεση και απόψε κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλή άμυνα. Το ματς ήταν στα ίσια, οι διαιτητές δεν έδωσαν ένα φάουλ σε εμάς, πήρα εγώ μια τεχνική ποινή. Δεν έχει δικαιολογίες απόψε. Ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και κέρδισε. Είμαι εκνευρισμένος που χάσαμε τον τελικό. Ο στόχος μας είναι η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Που έχουμε και το πλεονέκτημα».

Για την αλλαγή του Βιλντόζα: «Είναι τραυματίας και γι αυτό δεν έπαιξε. Όπως και χθες. Ο Μπαλτσερόφκσι είναι ο τρίτος σέντερ στην ομάδα, ο Μήτογλου έπαιξε σέντερ και ήταν πολύ καλός».

Για τα προβλήματα στην επίθεση: «Σλούκας και Γκιργκόνις τα έχασαν όλα. Νομίζω πως το κλειδί ήταν η άμυνα στον Φαλ. Και ο Ναν δεν βρήκε τις ευκαιρίες όπως σε προηγούμενα παιχνίδια».

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: Ένας Μήτογλου δεν φέρνει την άνοιξη

Previous article

Ανέβασε τουίτερ για την ΑΕΚ ο Αλαφούζος: “Ομάδες από διαφορετικούς θεούς ….”! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.