0

Φήμες ξανά και ξανά συνδέουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τον Παναθηναϊκό και… τον Χεζόνια.

Πιο συγκεκριμένα να υπενθυμίσουμε πως από το καλοκαίρι υπάρχουν τα σενάρια για την επιστροφή του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, ενώ μάλιστα πριν ενάμιση μήνα περίπου είχε ακουστεί επίσης, μέχρι και ο Ταβάρες για τον Εξάστερο.

Ωστόσο μάλιστα ο παίκτης της «Βασίλισσας» δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ, ενώ μάλιστα δεν εμφανίστηκε ούτε στην απονομή. Βέβαια την συγκεκριμένη περίοδο στην Ισπανία βρισκόταν και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπου με την παρουσία του οι φήμες «φούντωσαν» για τα καλά για την μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο με τον Χεζόνια ο οποίος δείχνει… ξενερωμένος παρά την κατάκτηση του κυπέλλου. Μάλιστα δεν μίλησε ούτε στους δημοσιογράφους ενώ ταυτόχρονα δεν έχει ανεβάσει τίποτα σχετικά με το κύπελλο στα social media.

Δείτε παρακάτω:

Ο παραγκωνισμός του Σένκεφελντ και ο… κίνδυνος στα στόπερ

Previous article

Αθανασίου: «Πρέπει να κάνει μια γερή αυτοκριτική ο Παναθηναϊκός – Πολλά παραπάνω από μια πρόκριση το ματς της Τετάρτης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.