0

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνει αυτό ο Παναθηναϊκός επί Φατίχ Τερίμ. Του είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και με την ήττα από τον Ατρόμητο.

Τότε ο Τερίμ είχε λαθέψει ρισκάροντας αρκετά με την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει. Αυτό δεν κόστισε γιατί στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και «καθάρισε».

Μόνο που το αποτέλεσμα της Λεωφόρου είχε προσθέσει έξτρα πίεση στους «πράσινους», οι οποίοι έπρεπε στη συνέχεια να παίξουν στα κόκκινα. Έχασαν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, νίκησαν σε Περιστέρι και εντός με τον Ολυμπιακό και κάπου εκεί το κλίμα έφτιαξε.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τώρα. Η μεγαλειώδης γκέλα με τη Λαμία δεν είναι καταδικαστική από τη στιγμή που υπάρχουν τα πλέι οφ. Έχει πολλά παιχνίδια μπροστά του ο Παναθηναϊκός στη Stoiximan Super League και μπορεί να καλύψει αυτούς τους δύο βαθμούς.

Ωστόσο, βάζει έξτρα πίεση στον εαυτό του. Μέχρι την έναρξη των πλέι οφ είναι απαγορευτικό να κάνει άλλο στραβοπάτημα, ενώ στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να μπει με μειονέκτημα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Προέχει, πάντως, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Με το 0-1 της Τούμπας οι «πράσινοι» έχουν προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό. Θα ήταν ούτως ή άλλως πρόβλημα να μην αποκλειστούν υπό αυτές τις συνθήκες. Ακόμη περισσότερο τώρα που έχει προηγηθεί το στραβοπάτημα με τη Λαμία. Δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα σε δεύτερο σερί ματς μετά την επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο.

Στο Κορωπί ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε με Τερίμ

Previous article

Απίστευτο σενάριο για Τερίμ από Τουρκία – Φεύγει από ΠΑΟ και πάει Σαουδική Αραβία;;!!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.