0

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου ξεκαθάρισε ότι θέλει να συνεχίσει για αρκετά ακόμα χρόνια στο «Τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αν ξεκινάει η πορεία της στον Παναθηναϊκό έτσι όπως το φανταζόταν:«Νομίζω ότι η πορεία μου στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από το χθεσινό παιχνίδι, από την άποψη του ότι νιώθω πολύ οικεία στην ομάδα και νιώθω ωραία να παίζω για την κόουτς Καπογιάννη. Βρίσκομαι σε ένα σύλλογο που από την πρώτη στιγμή έχω νιώσει ότι είναι οικογένεια, σίγουρα στο τέλος αυτό που μένουν είναι οι τίτλοι, επομένως χθες ήταν η πρώτη επίσημη δικαίωση για εμένα και ελπίζω ένας από τους πολλούς τίτλους που θα έρθουν για την ομάδα».

Για το αν θα μείνει πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό:«Αυτό δεν το ξέρω ακόμα. Σίγουρα πρόθεση μου θα ήταν να μείνω στην ομάδα, νιώθω πολύ καλά. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερα να προσαρμοστώ χωρίς να χρειαστώ χρόνο και από την δική μου την πλευρά θα ήμουν πολύ χαρούμενη να έμενα στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Σίγουρα υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός και στην πορεία θα συζητήσουμε για το μέλλον»

Για το τι είναι αυτό το διαφορετικό στον Παναθηναϊκό:«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει τέτοιο κλίμα. Όταν κάνεις μια μετάβαση από τον αιώνιο αντίπαλο επικρατούσε ένα μεγάλο ερωτηματικό στο μυαλό μου για το τι θα αντιμετωπίσω από άποψη κλίματος. Τα περισσότερα κορίτσια ήταν πολλά χρόνια μαζί επομένως ήμουν η μόνη καινούργια Ελληνίδα. Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και το έχω τεστάρει ακόμα και στις δύσκολές στιγμές, όπως στις ήττες στην Ευρώπη, πόσο πολύ η ομάδα συσπειρώθηκε. Είμαστε μια ομάδα η οποία δεν βασίζεται στον έναν, σε κάθε ματς βγαίνει κάποια άλλη μπροστά. Οι καλές σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας, η άμεση επαφή με το προπονητικό επιτελέιο, με την διοίκηση είναι πρωτόγνωρο. Σίγουρα υπάρχει θεμιτός συναγωνισμός και ανταγωνισμός προκειμένου να κάνουμε η μια καλύτερη την άλλη, θέλοντας στο τέλος της ημέρας να βελτιώσουμε την ομάδα»

Σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Ρεάλ – Απευθείας στη Μαδρίτη ορισμένοι παίκτες

Previous article

Η παράδοση δείχνει τελικό για τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.