ΜΠΑΣΚΕΤ

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: “Η Εθνική είναι ένα διάλειμμα σε μια θυελλώδη σεζόν για μένα”

0

Θυελλώδη χαρακτήρισε τη σεζόν που διανύει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που έσταξε μέλι για τον Ρίκι Ρούμπιο, με τον οποίο θα συνεργαστεί ξανά στην Εθνική Ισπανίας.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έβγαλε για λίγο τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR και φόρεσε τα χρώματα της Εθνικής Ισπανίας με την οποία θα αγωνιστεί στο πρώτο προκριματικό παράθυρο για το EuroBasket 2025. Ο Ισπανός φόργουορντ χαρακτήρισε “θυελλώδη” τη φετινή σεζόν, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρίκι Ρούμπιο.

“Είναι ένα μικρό διάλειμμα σε μια θυελλώδη για μένα σεζόν. Έχω έρθει όμως με το μεγαλύτερο ενθουσιαμό για να μοιραστώ ξανά το παρκέ με τον Ρίκι Ρούμπιο. Βλέπω τον Ρούμπιο πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι όταν χαμογελάει, χαμογελάει όλη η Ισπανία κι εγώ ακόμα περισσότερο.

Είναι πολύ σημαντικό να αισθανθώ ξανά παίκτης της Εθνικής Ισπανίας. Εδώ έχω νιώσει τις καλύτερες στιγμές μου σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Μου λείπει πολύ ο Μπίλι, αλλά δεν ήρθε γιατί θέλει να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με την Μπαρτσελόνα. Παίζει πολύ καλά τελευταία. Μου λείπει πολύ, γιατί είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Εθνική χωρίς εκείνον. Ξέρω όμως ότι θα μας υποστηρίξει γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας”.

Πρόκριση-μισή χρονιά, μόνο με την φωνή σας βοηθήστε την ομάδα!

Previous article

Αποχώρησε τραυματίας ο Γεντβάι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.