0

Διαβάστε αναλυτικά την ατομική κριτική των Πρασίνων: 

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι    10
Δεν έχει καμία σημασία τι έγινε στα 120+ λεπτά του αγώνα. Ο Πολωνός έκανε απίθανα πράγματα στα πέναλτι, αποκρούοντας τρεις εκτελέσεις και μάλιστα ενώ όλα τα πέναλτι θα έδιναν πρόκριση στον ΠΑΟΚ εκείνη τη στιγμή! Ο απόλυτος ήρωας του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Κώτσιρας    8
Ακόμα μία φορά έκανε πολύ μεστό παιχνίδι ο έμπειρος δεξιός μπακ. Νικητής στις περισσότερες μονομαχίες του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Από τη στιγμή μάλιστα που πέρασε στα χαφ, Επιθετικά δεν βοήθησε μεν, αλλά είχε και τον πολύ επικίνδυνο Τάισον από την πλευρά του.

Γουίλιαν Αράο    6
Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχει κι εκείνος όμως ευθύνη στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, χάνοντας τον Κετζιόρα. Από εκεί και πέρα όμως είχε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις στο ενεργητικό του και γενικότερα δεν “έφαγε” φάσεις.

Τιν Γεντβάι    7
Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις από τον Κροάτη στόπερ. Δίπλα στον Αράο έχει… μεταμορφωθεί και εμπνέει πολύ μεγαλύτερη σιγουριά. Χωρίς λάθη, αλλά και χωρίς ρίσκα στο παιχνίδι του στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μπήκε με συνεχείς σημαντικές επεμβάσεις και κοψίματα, αλλά τραυματίστηκε στο 55′ κι έγινε αλλαγή.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    5
Δεν μπήκε καλά στο ματς ο Σέρβος αριστερός μπακ. Έκανε μάλιστα ένα σοβαρό λάθος στο 13′ που έφερε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν στοίχισε τελικά. Σταδιακά βελτιώθηκε όμως, κάνοντας και κάποια ανεβάσματα, αλλά δίχως να είναια ποτελεσματικός μπροστά.

Κάρλος Ζέκα    8
Ίσως ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο α’ μέρος. Πάρα πολλές μάχες από τον Ελληνοπορτογάλο μέσο, κερδισμένες οι περισσότερες εξ αυτών, με το αδιάκοπο τρέξιμό του προσπάθησε να κρατήσει το κέντρο.

Τόνι Βιλένα    6
Δεν απέφυγε τα λάθη στο α’ μέρος. Είχε βέβαια και δύσκολο έργο, υστερούσε εμφανώς σωματικά έναντι του Μεϊτέ. Δεν μπορεί να του χρεωθεί πάντως έλλειψη διάθεσης, μπροστά δεν πρόσφερε βοήθειες όμως.

Τάσος Μπακασέτας    6
Δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ ο διεθνής άσος. Δεν βοήθησε στο κράτημα της μπάλας, δεν συνδυάστηκε καλά με τους υπόλοιπους της μεσοεπιθετικής τριάδας στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη “ανέβηκε” μεν, αλλά και πάλι δεν ήταν  ουσιαστικός.

Σεμπάστιαν Παλάσιος    5
Ούτε εκείνος μπόρεσε να βοηθήσει. Στην καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο α’ μέρος, ενήργησε σωστά, βγάζοντας τον Ιωαννίδη σε θέση βολής. Κατά τα λοιπά πήρε λίγες προσπάθειες πάνω του. Δεν προβλημάτισε τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

Μπερνάρ    6
Λίγα πράγματα από τον Βραζιλιάνο στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινώντας στο αριστερό άκρο. Γυρνούσε μεν πίσω να δίνει βοήθειες και να βοηθάει στο κατέβασμα της μπάλας, έλειψαν όμως οι εμπνεύσεις του στον Παναθηναϊκό.

Φώτης Ιωαννίδης    5
Επέστρεψε στη δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα και ήταν εμφανώς εκτός ρυθμού. Όχι παράλογο φυσικά. Μία φορά βρέθηκε σε θέση βολής στο α’ μέρος, αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά. Κατά τα λοιπά έκανε κατάχρηση μπάλας σε κάποιες περιπτώσεις και δεν “βρέθηκε” γενικώς με τους συμπαίκτες του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπαρτ Σένκεφελντ    7
Μπήκε στο 57′ αντί του Γεντβάι που τραυματίστηκε. Παρότι του έλειπε αγωνιστικός ρυθμός, στάθηκε καλά, απέφυγε τα λάθη. Σωστές τοποθετήσεις και αρκετές κερδισμένες μονομαχίες.

Γιώργος Βαγιαννίδης    6
Πέρασε αλλαγή στο 76′ ο νεαρός δεξιός μπακ. Αρκετά ανεβάσματα ως συνήθως, δίχως πάντως να έχουν ουσία. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Αντράζ Σπόραρ    3
Αγωνίστηκε για περίπου ένα 45λεπτο και ήταν εντελώς άφαντος. Παραλίγο μοιραίος μάλιστα στα πέναλτι, αστοχώντας στην πρώτη εκτέλεση.

Δημήτρης Λημνιός    7
Στο 85′ πέρασε στο ματς κι ενώ δεν είχε φανεί για περίπου 35 λεπτά, ήταν ο ήρωας του Παναθηναϊκού στην παράταση, αφού σε νεκρό χρόνο σκόραρε για το 1-2 κι έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί παραλίγο να γίνει μοιραίος, αλλά η κακή εκτέλεσή του δεν στοίχισε.

Ντάνιελ Μαντσίνι    5
Μπήκε αλλαγή στο 85′ και παραλίγο να γίνει εκ των μοιραίων του Παναθηναϊκού. Επιθετικά δεν πρόσφερε τίποτα, στο 126′ μάλιστα έχασε απίθανη ευκαιρία και στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ είχε αναλάβει την εποπτεία του Κετζιόρα, τον χάνει και σκοράρει ο Πολωνός. Το πέναλτι που εκτέλεσε πάντως ήταν πολύ καλό.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ    6

Αγωνίστηκε λίγο κι εκείνος στην παράταση, δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Ευστόχησε τουλάχιστον στο πέναλτι που εκτέλεσε.

 

Τερίμ: «Μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός «τελείωσε», δεν τελειώνει το παιχνίδι»

Previous article

Λημνιός: «Δεν παίξαμε καλά αλλά δώσαμε και την ψυχή μας και είμαστε στον τελικό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.