0

Το χθεσινό παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ήταν αυστηρώς ακατάλληλο για καρδιακούς. Η εναλλαγή συναισθημάτων ήταν συγκλονιστική στο φινάλε, καθώς η πρόκριση για τον τελικό κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Καρδιές έσπασαν σε αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία, με τον Ντραγκόφσκι να αποκρούει τρία πέναλτι και ο Σαμάτα στην τελευταία εκτέλεση του ΠΑΟΚ να γλιστρά και να αστοχεί!

Οι αντιδράσεις αρκετών οπαδών που παρακολούθησαν το ματς σε σπίτια ή καφετέριες και ειδικά το φινάλε καταγράφτηκαν και ανέβηκαν στην πλατφόρμα του TikTok, καθώς σε πολλές περιπτώσεις ήταν τουλάχιστον… επικές.

@thomas.soufo

#panathinaikos #fyp #fy #samata #panathinaikosfc

♬ πρωτότυπος ήχος – thomas.soufo

@sotirisss_matss

Part2 παει η φωνη μου#panathinaikos #pao #fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – sotirisss_matss

 

@kkkkk.kkkkerazi94

#ΠΑΟ -ΠΑΟΚ @The New Boss ⭐ Καρδιά θα πάθει🤣🤣🤣#foryou #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #fyppppppppppppppppppppppp #mpes #mpesfypgamw #panathinaikos #paok #paofc #paokfc #kupello

♬ πρωτότυπος ήχος – Katerina Kerazi

 

@roubek27

#panathinaikosfc #paofc☘️ #paofc

♬ πρωτότυπος ήχος – Thanos Roubekas

 

@cindypretsi

@Βασίλης Νίνης @thwmas #panathinaikos☘️🇬🇷 #footballvideo

♬ Funny – Gold-Tiger

 

Το πρώτο μήνυμα του Μπάμπα: «Σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω κάτω – Ευχαριστώ τον Βαγιαννίδη»

Previous article

Η παρακάμερα της πρόκρισης: Η ηγετική ομιλία του Μπακασέτα, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί με τον κόσμο και ο Ντραγκόφσκι… στον αέρα! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.