0

Δύσκολος ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, πέρα από τον Ραζβάν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε ουκρανικά ΜΜΕ:

«Τέτοια σενάρια συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όχι τόσο συχνά, αλλά συμβαίνουν. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε τελειώσει τον αγώνα και την πρόκριση τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε φορές. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε πολύ τυχερός στο ματς και οι οπαδοί του πρέπει να αισθάνονται ότι είχαν την τύχη με το μέρος τους. Ήταν τόσο χαρούμενοι σαν να είχαν πάρει το πρωτάθλημα βάσει των αντιδράσεων τους μετά το ματς.

Υπήρξαν πολλές παρόμοιες καταστάσεις στην καριέρα μου. Θυμάμαι τον τελικό του Κυπέλλου Ουκρανίας με την Ντιναμό Κιέβου, όταν προπονούσα τη Σαχτάρ. Προηγηθήκαμε με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι και όλοι πίστευαν ότι όλα κρίθηκαν υπέρ μας και ότι σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας το τρόπαιο. Στη συνέχεια, όμως, τρεις από τους παίκτες μας έχασαν πέναλτι (σ.σ το ένα πέναλτι το είχε χάσει ο Τάισον, τα άλλα δυο οι Ρακίτσκι και Γκλάντκι) και χάσαμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο το να χάνεις με τέτοιο τρόπο».

Με προβλήματα η προετοιμασία για Κηφισιά

Previous article

Η παράδοση που άντεξε και η πρώτη πρόκριση στα πέναλτι στη Λεωφόρο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.