0

Η φετινή Ευρωλίγκα βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως τα σενάρια για το καλοκαίρι… δίνουν και παίρνουν, με το όνομα του Κέντρικ Ναν να φιγουράρει σε αυτά.

Ο Αμερικάνος γκαρντ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με το «τριφύλλι», οδηγώντας τους «πράσινους» προς το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Play Off. Το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι ο Ναν ήταν μονοετές, με αποτέλεσμα να μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα.

Βέβαια, ο ίδιος έχει θέσει σε προτεραιότητα την επιστροφή στο NBA, όμως σε περίπτωση που δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει θα παραμείνει στην Ευρώπη. Φυσικά, η πρώτη ευρωπαϊκή επιλογή του ταλαντούχου αθλητή θα είναι ο Παναθηναϊκός, όμως οι… μνηστήρες έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνιση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Apexsports.gr, η Μονακό είναι έτοιμοι να προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Κέντρικ Ναν για να τον κάνει… κάτοικο Πριγκιπάτου. Όπως αναφέρεται, οι Μονεγάσκοι είναι διαθετειμένοι να δώσουν ένα συμβόλαιο ύψους 3.000.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη του Παναθηναϊκού.

ΠΑΕ Άρης: «Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί συναίνεσης για ΟΑΚΑ»

Previous article

Επικό σχόλιο Χουάνκαρ σε Ιωαννίδη: «Αγόρι μου είσαι βλάκας;» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.