0

Τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως το «Τριφύλλι» πήρε ήδη αποφάσεις για την επόμενη σεζόν, παρ’ ότι η φετινή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια κατάκτησης του νταμπλ, όμως σύμφωνα με το «beIN Sports» ήδη καταστρώνει τα πλάνα του και για την επόμενη σεζόν.

Κατά το σχετικό δημοσίευμα, οι «πράσινοι» έχουν πάρει την απόφαση να πορευτούν και μετά το καλοκαίρι με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ πρόσφατα υπήρξε συνάντηση του Τούρκου τεχνιικού με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες αποφάσισαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να λάβει χώρα στην Αυστρία και παράλληλα συζήτησαν για τις ημερομηνίες αλλά και τα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην pre-season.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μοναδικό που έχει αυτή την στιγμή σημασία για τους πάντες στο «Τριφύλλι» είναι η τρέχουσα σεζόν και η διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και φυσικά του Κυπέλλου.

 

Μιλόγεβιτς: «Αν σε καλούσε ο Βαρδινογιάννης στη Motor Oil, καλύτερα να έπαιρνες το αεροπλάνο να φύγεις»

Previous article

«Υποψήφιος να κληθεί στην εθνική Ρωσίας ο Γιούρι Λοντίγκιν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.