0

Ο Λέτο εκεί που αγαπήθηκε περισσότερο από οπουδήποτε

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά (25.02 20:00) στη «Λεωφόρο» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τους «πράσινους» να θέλουν αφήσουν πίσω τους τη γκέλα με τη Λαμία (2-2) και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Βέβαια, προέρχονται και από την επική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ που κρίθηκε στα πέναλτι.

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του έναν παλιό γνώριμο στο επερχόμενο ματς. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα των Βορείων Προαστείων. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου της Κηφισιάς από τον Ιανουάριο του 2024.

Ο Λέτο επιστρέφει εκεί που αγαπήθηκε όσο πουθενά αλλού, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει διατελέσει παίκτης των «πράσινων» και μάλιστα με δύο θητείες, έχοντας ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Ο Λέτο αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2009, με την ελληνική ομάδα να βγάζει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι τη προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στον οποίο είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από την αγγλική ομάδα.

Τη σεζόν 2011/12 είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά με 15 γκολ σε 13 ματς, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Το Γενάρη του 2013 έμεινε ελεύθερος λύνοντας το συμβόλαιό του μετά από μακρύ διάστημα απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους.

Στον Παναθηναϊκό επέστρεψε τον χειμώνα του 2016, όπου έμεινε στην ομάδα για 1,5 χρόνο. Συνολικά, με το τριφύλλι στο στήθος ο Λέτο κατέγραψε 139 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 43 γκολ και 33 ασίστ.

Αύριο (25.02) θα επιστρέψει και πάλι στη «Λεωφόρο» αυτή τη φορά ως αντίπαλος και αναμένεται να αποθεωθεί από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα βρίσκεται στο γήπεδο.

Απίστευτος Βουλκίδης: «Όταν ξέρω ότι παίζω κόντρα στον Ολυμπιακό ξυπνάω από το πρωί με μια κ@@λα»!! (Vid)

Previous article

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του αγώνα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.