0

Ελάχιστοι διασωθέντες για τον Παναθηναϊκό, στο νέο “ναυάγιο” με την Κηφισιά. Μοιραίοι ο Σένκεφελντ, αλλά και ο Αράο.

Γιούρι Λοντίγκιν    7

Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε. Αντιθέτως έκανε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις μετά την αποβολή, όταν η Κηφισιά βρήκε χώρους και απείλησε.

Γιώργος Βαγιαννίδης    5
Σε πολύ ρηχά νερά ο νεαρός δεξιός μπακ. Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά. Πίσω δεν είχε ιδιαίτερα θέματα, αλλά δεν ήταν και μεγάλη η πίεση που δέχτηκε.

Μπαρτ Σένκεφελντ    3
Πρώτη φορά βασικός με τον Τερίμ στον πάγκο. Ενώ ήταν ο κορυφαίος της αμυντικής τετράδας, αποδείχτηκε ο μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Πράσινους, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 65′ και η ομάδα του τελικά το πλήρωσε.

Γουίλιαν Αράο    4
Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Βραζιλιάνος όσο έπαιζε με έντεκα ο Παναθηναϊκός. Τα πάντα όμως άλλαξαν στη συνέχεια. Εκ των πραγμάτων μοιραίος, από τη στιγμή που έβαλε το αυτογκόλ της ισοφάρισης.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς    5
Φτωχή εμφάνιση από τον Σέρβο αριστερό μπακ. Δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση πίσω, θα περίμενε κανείς να δώσει περισσότερα πράγματα μπροστά, αλλά δεν έγινε αυτό.

Ρούμπεν Πέρεθ    5
Λίγα πράγματα από τον Ισπανό μέσο, σε αντίθεση με τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Αργός σε αρκετές αντιδράσεις του, δεν απέφυγε κάποια λαθάκια. Επιθετικά δεν βοήθησε με τις μπαλιές του όπως σε άλλα παιχνίδια.

Γιάννης Κώτσιρας    6
Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο κράτησε σε καλά στάνταρ τα πατήματά του, παρότι δεν έθελξε ο Παναθηναϊκός. Ως χαφ αυτή τη φορά, έτρεξε πολύ, μοίρασε το παιχνίδι, έκανε ελάχιστα λάθη. Στο φινάλε όμως έχασε δυνάμεις.

Τάσος Μπακασέτας    5
Δεν βρέθηκε στο καλύτερο βράδυ του ο έμπειρος μεσοεπιθετικός. Είχε μεν διάθεση, γυρνούσε να δώσει βοήθειες και αμυντικά, αλλά μπροστά πρόσφερε πολύ λίγα πράγματα.

Δημήτρης Λημνιός    6
Πρώτη φορά βασικός ο διεθνής εξτρέμ. Ξεκίνησε σχετικά ορεξάτος το ματς, αλλά δεν του βγήκαν τα περισσότερα πράγματα που επιχείρησε. Στην επανάληψη είχε μία εξαιρετική πάσα στον Παλάσιος, που δεν εξελίχθηκε σε ασίστ, αφού υποδείχθηκε οφσάιντ ο Αργεντινός. Στο 76′ αντικαταστάθηκε.

Σεμπάστιαν Παλάσιος    7
Ήταν εκείνος που ξεκλείδωσε την άμυνα της Κηφιφισάς, με ωραίο διαγώνιο σουτ. Ανέβηκε ψυχολογικά μετά το γκολ του, έγινε πιο ενεργητικός και πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες. Παραλίγο να βάλει και δεύτερο στην επανάληψη, αλλά ήταν οριακά οφσάιντ.

Φώτης Ιωαννίδης    6
Δεν ξεκίνησε κι εκείνος καλά, όπως οι περισσότεροι συμπαίκτες του, αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του. Έβγαλε μία εξαιρετική ασίστ στον Παλάσιος, είχε κι άλλες ενέργειες που ταλαιπώρησαν τους αμυντικούς της Κηφισιας. Στο φινάλε έχασε τετ α τετ για να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός το κάζο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ    5
Πέρασε αλλαγή στο 76′ αντί του Λημνιού για να γεμίσει την περιοχή. Δεν τροφοδοτήθηκε σωστά, μοιραία δεν βοήθησε κιόλας.

Ντάνιελ Μαντσίνι    5
Μπήκε στο 76′ αντί του Μπακασέτα και δεν βοήθησε καθόλου. Όλες οι ενέργειές του ημιτελείς.

Βίτορ Ούγκο    5
Έπαιξε ως αλλαγή από το 67′. Με καλές και κακές στιγμές, σώζει τον Παναθηναϊκό στο τετ α τετ της Κηφισιάς, αφού όμως είχε κι εκείνος πολύ αργή αντίδραση.

Αϊτόρ    
Έπαιξε ελάχιστα (92′) και δεν μπορεί να κριθεί.

Τόνι Βιλένα    –
Μπήκε στο 92′ και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Kαμία δικαιολογία για τις δύο σερί γκέλες στη Λεωφόρo

Previous article

Πέρεθ: «Δεν ξέρω πώς χάσαμε βαθμούς»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.