0

Η απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (28/2) αποτελεί εμπόδιο για τους φίλους του Παναθηναϊκού , που θέλουν να βρεθούν στη Λεωφόρο για τα ματς.

Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη (28/2) η Αθήνα θα… παραλύσει λόγω της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ταξί. Και αυτό προκαλεί πρόβλημα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που θα θέλει να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας…

Και με την απεργία στα ΜΜΜ και στα ταξί πλέον δημιουργείται το εξής ερώτημα: Πως θα καταφέρουν οι φίλοι του Τριφυλλιούνα δώσουν το παρών σε «Απόστολος Νικολαϊδης»;

Τι ισχύει με την απεργία της Τετάρτης (28/2) στα ΜΜΜ

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι απεργούν. Οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, ενώ σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα (έξοδος οχημάτων από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ.), ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00.

Επιπλέον, η Αθήνα θα μείνει και χωρίς ΗΣΑΠ και τραμ διότι 7 σωματεία συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενώ τέλος οι οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν εξαγγείλει σύμφωνα με απόφαση του Σ.Α.Τ.Α. 48ωρη απεργία (27/2 – 28/2).

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία δικαιολογία, βγάζει μόνος του νοκ-άουτ τον εαυτό του στη μάχη του τίτλου

Previous article

Ο Γιαννακόπουλος πίνει μόνο μπύρα… Ζοτς! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.