0

Διπλό check in απεσταλμένων από Ισπανία και Ολλανδία στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από την στιγμή που βγήκε το (δίμηνο) λουκέτο απ΄τις εξέδρες των γηπέδων της Super League, δεν επέστρεψαν στα γήπεδα μονάχα οι Έλληνες οπαδοί, αλλά και οι ξένοι επισκέπτες.

Scout ομάδων που διατηρούν την έδρα τους στο εξωτερικό, διαθέτουν πλέον τη δυνατότητα να γράφουν (ελληνικά) χιλιόμετρα με προορισμό τη χώρα μας και να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς παιχνίδια της «μεγάλης κατηγορίας», ή αλλιώς της Super League.

Στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με πληροφορίες, απεσταλμένοι από Άλκμααρ και Ράγιο Βαγιεκάνο θα βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης (28/2) στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση, Παναθηναϊκός – Άρης.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως στην ολλανδική ομάδα αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, Βαγγέλης Παυλίδης και μέχρι το περασμένο καλοκαίρι έπαιζε στο ίδιο κλαμπ ο επίσης δικός μας, Παντελής Χατζηδιάκος ο οποίος ανήκει πλέον στην Κάλιαρι.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο έδωσε τον περασμένο Ιούλιο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πήρε live…γεύση από παίκτες του «Τριφυλλιού».

Και κάτι ακόμα: η ισπανική ομάδα που έχει ως βασικό στόχο την παραμονή στη La Liga (βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού) ψάχνεται – εν όψει καλοκαιριού – και κάνει scouting report για παίκτες που αγωνίζονται σε όλες τις γραμμές.

Από την άλλη πλευρά, η Άλκμααρ το συγκεκριμένο τάιμινγκ τσεκάρει κυρίως ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή.

 

Με Τσέριν, Μπερνάρ και Σπόραρ η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη

Previous article

Με απρόοπτο και… χωρίς προπόνηση η άφιξη του Παναθηναϊκού στην Μαδρίτη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.