0

Την κήρυξη της 24ης απεργίας των δημοσιγράφων της Cosmote TV, η οποία αρχίζει από αύριο (28/2) στις 6 π.μ. και ολοκλρηρώνεται την ίδια ώρα την Πέμπτη (29/2), ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ.

Αυτό σημαίνει πως οι τέσσερις αυριανοί αγώνες που θα μεταδοθούν από την Cosmote TV (Βόλος-ΟΦΗ, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός-Άρης) δεν θα έχουν περιγραφή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου 2024 για τους δημοσιογράφους της COSMOTE TV μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την βελτίωση των αποδοχών και των συνθηκών εργασίας τους, με ευθύνη της εργοδοσίας.

Για περισσότερο από τρεις μήνες η εργοδοτική πλευρά προσέρχεται προσχηματικά σε συζητήσεις, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις και χωρίς τη διάθεση να απαντήσει στα αιτήματα των δημοσιογράφων. Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει ούτε διαπραγμάτευση, ούτε πρόταση, αλλά εμπαιγμός.

Νικολογιάννης: «Πρόωρος τελικός για Παναθηναϊκό το ματς με Άρη – Ο Μπερνάρ θέλει πιο πολύ απ’ όλους το πρωτάθλημα»

Previous article

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Αλαφούζο να επιβάλει το πρόστιμο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.