0

Η απόφαση του CAS για την τύχη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός αναμένεται αυτή την εβδομάδα με τρία σενάρια να είναι επικρατέστερα.

Η ΕΠΟ τον είχε μάλιστα τιμωρήσει με ήττα 3-0 στα χαρτιά, ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που οι Πειραιώτες την εξέτισαν με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα όμως λόγω ότι η ΕΠΟ δεν είπε στο CAS ότι μπορεί να δώσει μεγαλύτερη, από την υπάρχουσα, ποινή στον Ολυμπιακό τα σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι είναι τρία.

1) Να μην αλλάξει η ποινή από το CAS: Μία απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται όπως αποφάσισε η ΕΠΟ και η βαθμολογία να μείνει έτσι όπως βρίσκεται σήμερα.

2) Να απορριφθεί η επιβληθείσα ποινή: Αν το CAS αξιολογήσει πώς λανθασμένα το ματς κατακυρώθηκε στον Παναθηναϊκό και εις βάρος του Ολυμπιακού τότε θα επιστραφεί ο ένας βαθμός και θα πρέπει τα αρμόδια όργανα να δουν τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η οποία δεν ολοκληρώθηκε.

3) Να υπάρξει μεταρρύθμιση της ποινής: Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πίσω το -1 όμως τα υπόλοιπα να μείνουν ως έχουν. Μπορεί όμως και να διατηρηθεί το -1 αλλά το ματς να διεξαχθεί από το σημείο που διεκόπη.

 

Στη Λεωφόρο ο Καρλαύτης, αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού – Πέταξε μπάλες ράγκμπι!

Previous article

Έδειξε χαρακτήρα και «καθάρισε» τον Άρη με… ελληνικό δίδυμο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.